خوراكی هایی كه به طور طبیعی موجب سفیدشدن دندانها می شوند

محققان درمطالعه ای خوراكی هایی را شناسایی كرده اند كه به طور طبیعی موجب سفید شدن دندانها می شوند.

1391/05/21 - 14:26
1- سیب، كرفس و هویج : این میوه و سبزیجات می توانند مانند مواد لكه بر طبیعی عمل كنند و این كار با افزایش تولید بزاق كه ماده پاك كننده دهان است ،‌انجام می دهد. این میوه و سبزی ها همچنین باكتری های تولید كننده بوی بد دهان را از بین می برند.

2- پرتقال و آناناس : خوردن میوه هایی مانند پرتقال و آناناس می تواند موجب تولید بزاق بیشتری در دهان شود كه دندانها را به طور طبیعی می شوید . اما در مورد تماس مستقیم لیمو با دندانها باید مراقب بود چرا كه خاصیت اسیدی آن می تواند به دندانها آسیب بزند.
3- جوش شیرین : تحقیق انجام شده در سال 2008 نشان داد خمیردندانهایی كه حاوی جوش شیرین هستند عملكرد بهتری در از بین بردن پلاكهای دندانی دارند.
4- ماست، شیر و پنیر: فرآورده های لبنی حاوی اسید لاكتیك هستند كه می تواند از دندانها در برابر پوسیدگی محافظت كند.
نتایج این مطالعه كه در نشریه دندانپزشكی منتشر شده است، نشان می دهد كودكانی كه در هفته چهار وعده ماست می خورند كمتر از كودكانی كه این فرآورده لبنی را مصرف نمی كنند دچار پوسیدگی دندان می شوند.
اعتقاد محققان بر این است كه پروتئین های موجود در ماست به دندانها می چسبد و مانع از حمله اسید های مضر و پوساننده به دندانها می شود.
پنیرهای سفت بهترین وسیله برای سفید كردن دندانها هستند. پنیر همچنین می تواند ذرات باقی مانده غذا را از لای دندانها پاك كند.

منبع: ایرنا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر