محققان بر اساس تازهترین تحقیقات خود دریافتند که ماده دی استیل به عنوان طعم دهنده کره باعث تشدید بیماری آلزایمر میشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، این تحقیقات حاکی است مواجهه زیاد با چاشنیهای کره نظیر دی استیل موجب آسیب دیدگی مغز میشود.
بر اساس این تحقیقات، کار با دی استیل میتواند خطر تجمع پروتئین در مغز را نظیر بیماری آلزایمر افزایش دهد.
تحقیقات جدید نشان میدهد: مواجهه با چاشنیهای کره مصنوعی با نام دی استیل میتواند تاثیرات مخرب پروتئین موجود در مغز را که موجب بیماری آلزایمر میشود؛ تشدید کند.