
جام جم آنلاين: سبز، زرد، قرمز، بنفش، نارنجي... با شنيدن نام اين رنگها، ياد چه چيزي ميافتيد؛ رنگينكمان؟ جعبه مدادرنگي؟ يا... اما اگر كمي بيشتر دقت كنيد، شايد تصوير يك ميز غذا در ذهنتان نقش ببندد كه همه اين رنگها را در خودش جاي داده است؛ ظرفي پر از رنگهاي سبز و قرمز و زرد و كنارش يك ظرف سالاد كاهوي سبز رنگ با هويجهاي نارنجي و كلمهاي بنفش و يك كاسه هندوانه قرمز كه آماده شده تا پس از غذا ميل شود.
ديدن و چشيدن اين غذاهاي رنگارنگ، دلنشين است و هوسانگيز، اما در كنار طعم خوبشان نبايد از خواص بيشمار آنها هم غافل شويم؛ متخصصان و كارشناسان تغذيه بارها توصيه كردهاند از ميوهها و سبزيجات رنگي و متنوعي كه در دسترس داريم، استفاده كنيم و علاوه بر زيبايي آنها، از صدها خاصيتشان بهره بگيريم.
ميترا زراتي، كارشناس ارشد تغذيه نيز در اينباره به «جامجم» ميگويد: همان طور كه سيستم ايمني بدن انسان براي پيشگيري از بروز بيماريهاي مختلف با انواع ويروسها و باكتريها مقابله ميكند، گياهان هم براي مبارزه با سموم، آفات، انگلها و قارچهاي موجود در محيط از موادي به نام «فيتوكميكال» كمك ميگيرند.