مصرف بیش از حد سس‌ موجب بروز سرطان مری می‌شود


 مصرف سس‌ها موجب افزایش ریفلاکس بدن شده و می‌تواند سرطان مری را ایجاد کند.
مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: مصرف غذاهای آماده موجب کاهش کلسترول خوب بدن و افزایش کلسترول بد بدن می‌شود.

وی گفت: مصرف سس‌ها در کنار غذای آماده ریفلاکس معده را افزایش می‌دهد و موجب بروز سرطان مری می‌شود؛ می‌توان به جای استفاده از سس‌ها در کنار مصرف غذاها از گوجه‌فرنگی استفاده کرد به دلیل اینکه گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین C است و ویتامین C یکی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که موجب از بین بردن رادیکال‌های آزاد بدن می‌شود.

در طول سفر از غذاهاي نيمه خشك با رطوبت كم استفاده كنيد


يك متخصص تغذيه گفت: در فصل تابستان براي پيشگيري از بروز اختلالات و بيماري هاي گوارشي، تنفسي و پوستي در طول سفر سعي نمائيد از غذاهاي نيمه خشك با رطوبت كم و يا از غذاهاي كاملا داغ استفاده كنيد.
عماد معصومي، متخصص تغذيه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: شيوع برخي از بيماري ها و اختلالات در فصل تابستان در مقايسه با فصول ديگر سال بيشتر مي‌شود كه بيماري هاي گوارشي و روده اي در راس آن قرار دارند.

غذا خوردن كودكان در ساعات معین اشتهای آنان را تحریك می كند

 كارشناس ارشد تعذیه و رژیم درمانی گفت: غذا خوردن كودكان در ساعات معین اشتهای آنان را تحریك و خوردن غذای های تكراری خانواده ها اشتهای كودك را كاهش می دهد.

غذا خوردن كودكان در ساعات معین اشتهای آنان را تحریك می كند
'شهزاد محمدیان' روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود : بی تحركی، كم خوابی، خستگی و بیماری، كودك را بی اشتها می كند و لازم است والدین پس از استراحت به كودكان خود غذا بدهند.

کم‌خونی یکی از علت‌های اصلی ریزش مو است

 ریزش مو در اثر عوامل مختلفی ایجاد می شود که پیروی از یک رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی این مشکل را برطرف می‌کند.
به گزارش وب دا، رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: کم‌خونی یکی از علت‌های اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه می‌شود.
دکتر سیدحسین حسینی، دیگر منبع غنی آهن را میوه‌های خشک و آب آلبالو دانست و اظهار داشت: این عامل اغلب یکی از موثرترین دلایل ریزش مو در خانم‌هاست که ممکن است نشانه‌ای از وجود اختلال در دستگاه گوارش و یا ناکافی بودن اسید معده نیز باشد.

پسته سطح كلسترول خون را پايين مي آورد

  پسته سرشار از ماده‌اي به نام فيتوسترول است كه سطح كلسترول خون را پايين مي‌آورد.


به گزارش خبرنگار وب دا، دكتر سعيد حسيني ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: روي موجود در پسته، در رشد سلول‌ها و بافت‌هاي بدن بسيار مؤثر است و وجود كلسيم و آهن در پسته به استحكام بخشيدن به استخوان و دندان‌ها همچنين درمان بيماري‌هايي مثل كم‌خوني‌هاي ناشي از فقرآهن كمك مي‌كند.
وي تصريح كرد: پسته داراي مقدار زيادي پروتئين است آن قدر كه مي‌توان آن را در كنار گوشت و حبوبات به عنوان يكي از منابع غني پروتئين به شمار آورد همچنين خوردن پسته براي بالا بردن حافظه و تقويت ذهن هم مفيد است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران يادآور شد: پسته همچنين منبع غني فيبر و ويتامين 6 B  نيز هست و ميزان پتاسيم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسيم موجود در يك عدد پرتقال برابر است. 

خوردن شکلات تلخ 'ممکن است فشار خون را کاهش دهد'



خوردن دو تکه شکلات تلخ در روز ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند
این شاید خبر خوبی باشد برای کسانی که به دنبال توجیهی برای شکلات خوردن هستند: بررسی های تازه نشان داده است که خوردن شکلات ممکن است در کاهش فشار خون موثر باشد.
تحزیه و تحلیل ۲۰ مورد تحقیقاتی در زمینه شکلات و تاثیرات آن بر بدن نشان داده است که خوردن شکلات به صورت روزانه، مخصوصا شکلات تلخ، به کاهش خفیف فشار خون منجر می شود.

كمبود ويتامين«D» از علل اصلي ريزش مو در زنان ايراني است


54-20.jpg
يك متخصص پوست و مو با بیان اینکه كمبود ويتامين D از علل اصلي ريزش مو در زنان ايراني است، گفت: جهت سنتز ويتامين D مورد نياز بدن ضرورت دارد روزانه به مدت 15 تا 20 دقيقه قسمت‌هايي از پوست بدون پوشش در معرض تابش مستقيم نور آفتاب قرار گيرد.
دكتر ريحانه مهرگان در گفت وگو با خبرنگار ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران، با اشاره به اينكه كمبود ويتامين D از علل اصلي ريزش مو در زنان ايراني است، گفت: با انجام آزمايش در بيماراني كه از ريزش مو شكايت داشتند به اين نتيجه رسيديم كه كمبود ويتامين D پس از فقر آهن شايع‌ترين علت ريزش مو در زنان ايراني است.

جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر صحیح نیست


جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر گازدار شیرین نیز اصلا صحیح نیست، چراکه ماءالشعیر دارای خاصیت و مناسب باید تلخ مزه و بدون شکر باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن بیان این مطلب گفت: مواد موجود در نوشابه باعث کاهش یا حتی مانع جذب آهن می‌شود و زمینه را برای بروز کم خونی آماده می‌کند.
به گفته عطار نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوکی استخوان، دیابت، کم خونی، چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و نارسایی‌های کلیوی و سرطان، در صورت مصرف زیاد در دوران شیردهی، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر می‌شود.
به گزارش ایلنا ؛ وی افزود: این عارضه می‌تواند به ویژه در گروه‌های سنی که نیازمند آهن هستند مانند کودکان، زنان و دختران مشکلات جدی ایجاد کند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: همچنین آسپارتام موجود در نوشابه‌های رژیمی اشتها آور است و باعث مصرف بیشتر غذا و در نتیجه چاقی می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز باید کم نمک و بدون گاز باشد چرا که گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشی می‌شود.
تغذیه > نوشیدنی‌ها- همشهری آنلاین:

آیا تغذیه در ایجاد یا تشدید آکنه تاثیر دارد؟


برای اینکه بدانید آیا نقش رژیم غذایی و تغذیه در ایجاد یا تشدید آکنه تاثیرگذار است یا نه بهتر است مطالب زیر را مطالعه کنید.
دکتر عباس انتظاری متخصص پیشگیری از بیماری ها و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی لیزر پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاراناظهار داشت: اگر چه نقش رژیم غذایی در ایجاد یا تشدید آکنه هنوز به اثبات نرسیده است اما یک باور غلط در بین عموم مردم وجود دارد که بعضی از غذاها می تواند باعث ایجاد آکنه شود. 
Multimedia_pics_1384_11_Science_148.jpg

براي پيشگيري از آلزايمر، شكلات بخوريد

پزشكان ايتاليايي در يك مطالعه جديد معلوم شد مصرف روزانه دوز مشخصي از شكلات به بهبود ففعاليت مغز كمك مي‌كند و در پيشگيري از آلزايمر و زوال عقل موثر است.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، روانپزشكان در اين مطالعات دريافتند كه خوردن روزانه كاكائو در بهبود ناتواني‌هاي خفيف ذهني موثر است. اين قبيل ناتواني‌هاي خفيف ادراكي اگر به موقع تحت درمان و پيشگيري قرار نگيرند به ضعف حافظه و در نهايت آلزايمر و زوال عقل در دوران سالمندي منتهي مي‌شوند.