مصرف سسها موجب افزایش ریفلاکس بدن شده و میتواند سرطان مری را ایجاد کند.
مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: مصرف غذاهای آماده موجب کاهش کلسترول خوب بدن و افزایش کلسترول بد بدن میشود.
وی گفت: مصرف سسها در کنار غذای آماده ریفلاکس معده را افزایش میدهد و موجب بروز سرطان مری میشود؛ میتوان به جای استفاده از سسها در کنار مصرف غذاها از گوجهفرنگی استفاده کرد به دلیل اینکه گوجهفرنگی سرشار از ویتامین C است و ویتامین C یکی از آنتیاکسیدانهای قوی است که موجب از بین بردن رادیکالهای آزاد بدن میشود.
وی گفت: مصرف سسها در کنار غذای آماده ریفلاکس معده را افزایش میدهد و موجب بروز سرطان مری میشود؛ میتوان به جای استفاده از سسها در کنار مصرف غذاها از گوجهفرنگی استفاده کرد به دلیل اینکه گوجهفرنگی سرشار از ویتامین C است و ویتامین C یکی از آنتیاکسیدانهای قوی است که موجب از بین بردن رادیکالهای آزاد بدن میشود.