رعایت اصول تغذیه پس از ماه مبارک رمضان به منظور پیشگیری از مشکلات گوارشی را ضروری است.
به گزارش وب دا، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بدن در طول روزه داری سوخت وساز خود را بسته به شرایط کاهش داده پس نباید بعد از ماه رمضان غذای فراوانی مصرف کرد که باعث افزایش وزن ناگهانی می شود.
دکتر زهرا اباصلتی افزود: تغذیه بعد از ماه رمضان نباید بطور ناگهانی و با حجم بالا و غداهای چرب و پر ادویه باشد که به دستگاه گوارش صدمه می زند بهتر است صبحانه در حد مناسب و ناهار غذاهای چرب و سنگین نباشد و شام غذاهای سبک و حاضری مانند ماست و خیار و نان و پنیر و هندوانه باشد.