مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها می تواند باعث لاغری و مقابله با سندروم متابولیک شود. تأثیر کلی آنتی اکسیدان های غذایی روی سلامت ما هنوز به طور کامل شناخته نشده است. محققان کشورمان به مدت 3 سال روی 2000 فرد بزرگسال بین 19 تا 70 سال بررسی هایی انجام دادند تا مشخص شود چه ارتباطی بین دریافت آنتی اکسیدان های غذایی و خطر پیشرفت بیماری های متابولیکی مانندفشار خون بالا و چاقی مفرط وجود دارد. در طول این مدت شرکت کننده ها به پرسش هایی در مورد مواد غذاییمصرفیشان پاسخ دادند و وضعیت سلامت آن ها به خصوص مواردی که مربوط به سندروم متابولیک بود (مثل حالت مقاومت به انسولین، میزان کلسترول بالا، فشار خون بالا، چاقی دور شکم) به طور دقیقی بررسی شد. نتیجه این شد که از همان ابتدای پژوهش، چربی های دور شکم افرادی که آنتی اکسیدان های بیشتری مصرف می کردند کمتر بوده و کمتر به سندروم متابولیک دچار بودند.
این شاید خبر خوبی باشد برای کسانی که به دنبال توجیهی برای شکلات خوردن هستند: بررسی های تازه نشان داده است که خوردن شکلات ممکن است در کاهش فشار خون موثر باشد.
تحزیه و تحلیل ۲۰ مورد تحقیقاتی در زمینه شکلات و تاثیرات آن بر بدن نشان داده است که خوردن شکلات به صورت روزانه، مخصوصا شکلات تلخ، به کاهش خفیف فشار خون منجر می شود.