چگونه از افزایش وزن مجدد پیشگیری کنیم؟


هر هفته خودتان را وزن كنید.سر ساعات معین غذا بخورید تا متابولیسم بدنتان تنظیم شود.
به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران؛تا جایی كه امكان دارد راه بروید و تحرك داشته باشید. بیشتر پیاده‌روی كنید و كمتر تلویزیون ببینید.هر زمان که می توانید پیاده روی تند داشته باشید. مثلا در چند صد متری محل کار یا مرکز خرید از اتوموبیل خود ،تاکسی ویا اتوبوس پیاده شویم و بقیه مسیر را پیاده طی نماییم. 

عصاره های شفا بخش تابستانی


عصاره های طبیعی مفید و معطر هستند، آنها هم ردیف گیاهانی هستند که از آنها حاصل می شوند و خواص محافظت کننده و ترمیم کنندۀ بی شماری دارند.
به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،این داروهای خوشبو و لطیف می توانند به عنوان سرمایه های زیبایی خدمات بسیار زیادی برای ما داشته باشند.
همچنین با فرارسیدن تابستان، زمانی که دمای هوا شروع به بالا رفتن می کند، و خورشید خودش را با سخاوت عرضه می دارد، ناراحتی های کوچکی (تعرق، کم آب شدن بدن، احتباس آب) که تغییر فصل به ما تحمیل می کند، می توانند درمان خود را از این اکسیرهای گران بها بیابند.

مسمومیت غذایی، بیماری تابستانی


گرفتگی و دردهای روده ای، اسهال، استفراغ و... علائمی هستند که باید شما را دربارۀ تازگی یا مناسب بودن شرایط نگهدای بستنی ای که در ساحل دریا از فروشندۀ محلی خریده اید، نگران کنند.
به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛اگر زمستان برای عفونت های ویروسی مناسب است، تابستان مسمومیت های غذایی و در نتیجه اسهال و استفراغ را با خود به همراه خواهد داشت.

عفونت ها در این فصل زیبا به دلایل مختلفی پدید می آیند: 

منظور از اكسيده شدن مواد غذايي چيست؟


مراقب اکسیده شدن مواد غذایی باشید زیرا اکسیده شدن آنها برای سلامتی بدن مضر است و به توصیه هایی در این رابطه توجه کنید.
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: باید مراقب باشیم که از تماس مواد غذایی حساس مثل میوه ها، آب میوه ها، روغنها با هوا اجتناب شود.

وی گفت: به دلیل این که اکسیژن هوا سبب از بین رفتن برخی ویتامین ها مانند ویتامین C میوه ها و آب میوه ها می شود. 

چگونه به حفظ سلامت کبد کمک کنیم؟


بررسي ها نشان مي دهند رعایت نکاتی ساده، جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کبد چرب ضروري است.
دکتر ناصری مقدم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه در بیماری کبد چرب سلامت عمومی فرد در خطر است گفت: این بیماری به علت تجمع چربی زیاد در کبد ایجادمی شود و این عارضه نشان دهنده این است که چربی در مغز، عروق قلب و کلیه هم تجمع یافته است.
 
وی در ادامه افزود: در این بیماری، آنزیم های کبدی افزایش می یابد و در صورتی که مقدار آنزیم ها از 135 بالاتر رود، موجب ایجاد التهاب دریافت کبد شده، فرد را مستعد نارسایی کبدی و سیروز کبد می کند. 

هوممم ...چه تلخ و خوشمزه!


شکلات تلخ دارای بیش از ۱۰۰ نوع ماده شیمیایی مغذی است که اگر به اندازه کافی خورده شود مزایای فراوانی دارد

«هوممم ...به به!»
هوممم ...چه تلخ و خوشمزه!این آوا به گوشتان آشناست، نه؟! شنیدنش نشان می دهد یک خوردنی خوشمزه و دهان آب انداز و احتمالا شیرین، دل و هوش کسی را برده! تعجب خواهید کرد اگر بشنوید برخی افراد این صوت را پس از دیدن اغذیه ای تلخ به کار می برند. درست است... شکلات تلخ!
افراد بسیاری هستند که تاب و تحملشان را در برابر درصدهایی از آن از کف می دهند و یک بند انگشت از این شکلات تلخ لذتی شیرین و وافر به آنها می دهد. بررسی های متخصصان تغذیه مشخص کرده است که با در نظر گرفتن استثنائاتی چند، قرار دادن مقداری شکلات تلخ در سبد غذایی هفتگی برای رسیدن به تغذیه ای سالم مفید است. اگر می خواهید درباره این ماده خوراکی بیشتر بدانید، این نوشتار را بخوانید.

مادران عصبی با غذا دادن اجباری، کودک را بی‌اشتها و لجباز می‌کنند



 یک فوق تخصص تغذیه گفت: مادران افسرده، عصبی و عجول سعی می‌کنند با کتک زدن و به زور به کودک غذا دهند و نتیجه این می‌شود که کودک لجباز شده و به خاطر لجبازی هم که شده غذا نمی‌خورد.
خبرگزاری فارس: مادران عصبی با غذا دادن اجباری، کودک را بی‌اشتها و لجباز می‌کنند
احمد خداداد در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: غذا نخوردن کودکان دلایل مختلفی دارد، گاهی کالری مورد نیاز بنا به شرایط خانواده در دسترس نیست و غذا به اندازه کافی به کودک داده نمی‌شود و در نهایت او عادات بد غذایی پیدا می‌کند. 

مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود


ارسال به دوستان

 محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود که افراد دچار فلج عضلانی شوند.
خبرگزاری فارس: مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، تحقیقات پزشکی حاکی است: زیاده روی در مصرف نوشابه به علت کاهش دادن سطح پتاسیم در خون می‌تواند عوارض منفی زیادی از خستگی و ضعف استخوانها گرفته تا فلج عضلات را به همراه داشته باشد.

زيتون؛ دشمن پوكي استخوان


جام جم آنلاين: محققان اسپانيايي دريافتند كه زيتون مي‌تواند از ابتلا به پوكي استخوان پيشگيري كند و سطح قند خون را پايين بياورد.
به گزارش فارس، تحقيقات گروهي از محققان اسپانيايي نشان مي‌دهد؛ افرادي كه از رژيم غذايي مديترانه‌اي يعني رژيم غذايي سرشار از ميوه و سبزي‌ها به همراه زيتون و روغن زيتون به مدت دوسال استفاده كردند، از استخوان‌هاي قوي‌تري برخوردار بودند و احتمال ابتلاي آنها به پوكي استخوان كاهش يافت.
محققان گفتند، پيروي از اين رژيم غذايي موفق شد تا سطح پروتئين osteocalcin و بسياري از فاكتورهاي رشد استخوان در خون را افزايش دهد و اين امر تاثيري پيشگيرانه بر استخوان‌ها داشت و قدرت و استحكام آنها را افزايش داد.

خواص درماني كاكائو


جام جم آنلاين: از دانه‌هاي جمع‌آوري شده درخت كاكائو، پودر كاكائو تهيه مي‌شود كه به عنوان ماده دارويي و غذايي، نوشيدني، شكلات، و...، مورد استفاده قرار مي‌گيرد. كاكائو را بيشتر مردم تحت عنوان شكلات كاكائويي مي‌شناسند.
كره كاكائو نيز در شيريني‌پزي، پردازش توتون، صابون و فرآورده‌هاي آرايشي استفاده مي‌شود و گران‌ترين چربي جهان است.
كاكائو به عنوان دارويي انرژي‌بخش، شادي‌آفرين و تقويت‌كننده قلب شناخته مي‌شود.
در بعضي از مطالعات ثابت شده است كاكائو باعث كاهش فشار خون و تنظيم كلسترول بد در خون مي‌شود.
اين گياه به عنوان ضدعفوني‌كننده و انگل‌كش نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
از خواص ديگر كاكائو مي‌توان به خاصيت ادرارآوري، قاعده‌آوري و سقط‌كنندگي آن اشاره كرد.
در بعضي از نقاط دنيا از كاكائو براي درمان طاسي، سوختگي، سرفه، خشكي لب‌ها و چشم استفاده مي‌كنند.