جام جم آنلاين: اگر اين روزها به همراه خانواده براي گردش و تفريح به يكي از مناطق بكر و خوشآب و هواي اطراف شهر برويد و براي خوردن عصرانه هوس كره، خامه يا سرشير محلي به سرتان بزند، چه ميكنيد.
حتما دنبال يكي از اهالي روستا ميگرديد تا بتوانيد اين عصرانه لذيذ را از او خريداري كنيد، اما شايد به دليل آنكه زمان جمعآوري و شيرهگيري انگور است به همراه سرشير يك ظرف پر از شيره انگور به شما پيشنهاد شود؛ شيرهاي لذيذ با طعمي به ياد ماندني.
اما شيره محلي چگونه تهيه ميشود؟ ارزش تغذيهاي آن چه ميزان است؟ آيا شيرهاي كه به روش سنتي تهيه ميشود بهداشتي است؟
شيره انگور، محصولي اصيل و محلي
شيره انگور فرآوردهاي با ارزش غذايي بالاست. اين شهد دلپذير تا حدودي جايگاه خود را در سفره شهرنشينان از دست داده و بيشتر به روش سنتي و از سوي زنان روستايي تهيه ميشود.