بسیاری از ویتامینها در چای سبز وجود دارند، مثل: C، P، B1، B2، PP و کاروتن . ویتامین C در چای سبز پس از دم کردن نیز باقی میماند.
1. چای سبز موجب بهبود عملکرد تمام اعضای بدن میشود و به جلوگیری از ابتلا به روماتیسم و هپاتیت کمک میکند، همچنین موجب تنظیم ضربان قلب میشود.2. دانشمندان معتقدند که کاتچین موجود در چای سبز پوست را جوان تر میکند.
3. چای سبز به کاهش وزن کمک میکند و چربیهای ذخیرۀ بدن را کاهش میدهد و از بروز بیماریهای متابولیک و رسوب چربیهای مضر بر دیوارۀ رگهای خونی جلوگیری میکند و میزان کلسترول خون را کاهش میدهد.
4. چای سبز باکتریهای مضر روده را از بین میبرد.