سرانه مصرف نمک در ایران بیش از 2 برابر استاندارد جهانی است و مهمترین عامل در بروز فشار خون نیز به حساب می آید.
دکتر محمد تقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاراناظهار داشت: ایرانی ها به علت علاقه مندی به غذاهای پر نمک بالاترین سرانه مصرف نمک را در بین سایر کشورها به خود اختصاص داده اند.
انوشه افزود: مصرف غذاهای شور به نوع مزاج ایرانی ها را تغییر داده است و در چنین حالتی ابتلا به ناراحتی های گوارشی، سکته های قلبی فشار خون و ناراحتی های گوارشی به شدت افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه میزان استاندارد مصرف نمک 3 گرم در روز است که در ایران این میزان 10 تا 11 گرم است خاطر نشان کرد: متاسفانه علاقه مندی به مصرف غذاهای شور موجب اضافه وزن در دوران کودکی نیز می شود و به نوعی نسل ما در خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها قرار می گیرد.
انوشه افزود: مصرف غذاهای شور به نوع مزاج ایرانی ها را تغییر داده است و در چنین حالتی ابتلا به ناراحتی های گوارشی، سکته های قلبی فشار خون و ناراحتی های گوارشی به شدت افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه میزان استاندارد مصرف نمک 3 گرم در روز است که در ایران این میزان 10 تا 11 گرم است خاطر نشان کرد: متاسفانه علاقه مندی به مصرف غذاهای شور موجب اضافه وزن در دوران کودکی نیز می شود و به نوعی نسل ما در خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها قرار می گیرد.