تأمین امنیت غذایی شیرخوار با شیر مادر


تأمین امنیت غذایی شیرخوار یکی فوائد تغذیه نوزادان با شیر مادر است.
به گزارش وب دا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور با بیان اهمیت تغذیه شیرخواران با شیر مادر اظهار داشت : تأمین امنیت غذایی شیرخوار و حفاظت از نوزاد در ابتلاء به بیماری های شایع قابل پیشگیری، از فوائد تغذیه نوزادان با شیر مادر است.
 دکتر آرامش گفت: بهبود روابط عاطفی مادر و کودک، بهبود تکاملی کودک و کاهش احتمال اضطراب، بزهکاری، کودک آزاری و اعتیاد در آینده نوزاد، از دیگر فوائد تغذیه با شیر مادر می باشد.
این فوق تخصص نوزادان یکی از فوائد تغذیه انحصاری با شیر مادر برای شیر خوار را کاهش بروز زردی در نوزاد، بدلیل اثر مصرف تغذیه آغوز شیر مادر دانست و اظهار داشت : آغوز ملین بوده و در کاهش زردی مؤثر است و تأثیر آن در درمان زردی از فتوتراپی (نور درمانی ) و هر گونه درمان داروییر( گیاهی و شیمیایی ) بسیار مؤثرتر است.

كاهش وزن تنها با كاهش انرژي دريافتي ميسر است

 قابل توجه افرادي كه رژيم دارند؛

كاهش وزن تنها با كاهش انرژي دريافتي ميسر خواهد بود و اين امر بر اساس محدوديت در دريافت انرژي و يا افزايش مصرف يا سوخت انرژي صورت مي گيرد.
يك متخصص تغذيه در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ضمن هشدار در مورد استفاده از رژيم هاي خيلي سخت، اظهار داشت: رژيم هاي خيلي سخت كمتر از 1200 كالري در روز به علت احتمال پرخوري بعدي و بازگشت به چاقي خطرات سلامتي را به همراه خواهد داشت و با توجه به اين كه در اين گونه رژيم ها غالبا دريافت ويتامين و مواد معدني ناكافي است بنابر اين نياز به مصرف مكمل هاي ويتامين و املاح وجود دارد.

داشتن وزن متعادل در ميانسالي ابتلا به بيماري‌هاي مزمن را كاهش دهد


حفظ وزن متناسب در دوران ميانسالي با ايجاد تغييرات جسمي مطلوب از وقوع بيماري‌هاي مزمن در سال‌هاي پاياني عمر مي‌كاهد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي محققان مركز پزشكي جنوب غربي UT‌ و مؤسسه كوپر با انجام مطالعات خود بر روي داده‌هاي 18670 بزرگسال ميانسال كه شامل مشاهده بيش از 250000 ركورد پزشكي در طول 40 سال بوده است دريافتند كه تناسب اندام در سنين 30، 40 و 50 سالگي نه تنها باعث افزايش بقاي عمر مي‌شود بلكه امكان داشتن يك پيري سالم و عاري از بيماري‌هاي مزمن را افزايش مي‌دهد.

مصرف نمک زیاد، برای سلامتی خطرناک است


پژوهشگران علوم پزشکی هشدار دادند که دریافت زیاد نمک، اثرات مضری بر سلامتی ما دارد . آنان عنوان کردند که با مصرف زیاد نمک در رژیم غذایی روزانه ،  انسان مستعد ابتلا به شمار زیادی از مشکلات پزشکی و امراض مختلف نظیر بیماری‌های قلبی  ، سنگ کلیه و پوکی استخوان می‌شود.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف زیاد نمک ، کلسیم را از استخوان ها می گیرد و باعث دفع آن از ادرار می شود. به همین دلیل باعث نازک شدن استخوان می شود. در نتیجه با افزایش سن، استخوان ها به راحتی می شکنند. هم اکنون توصیه می شود برای کاهش خطر پوکی استخوان،  مصرف نمک بایستی کاهش یابد.
گرچه مصرف نمک به مقدار کم در برنامه غذایی ما لازم و ضروری است. ولی ما معمولاً ۱۰ تا ۲۰ برابر مقدار مورد نیاز بدن، نمک مصرف می کنیم.

نور و موسیقی ملایم باعث کم‌خوری می‌شود


ارسال به دوستان

  افرادی که برای صرف شام به رستوران‌هایی مراجعه می‌کنند که نور و موسیقی ملایمی دارند، کمتر غذا می‌خورند.
خبرگزاری فارس: نور و موسیقی ملایم باعث کم‌خوری می‌شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از Psychological Reports، برایان وانسیک استاد بازاریابی و مدیر آزمایشگاه غذا و برند در دانشگاه کورنل گفت: در تحقیقات خود روی رستوران‌های فست فود متوجه شدیم افرادی که برای صرف شام به رستوران‌هایی با نور و موسیقی ملایم مراجعه می‌کنند، 175 کالری کمتر غذا مصرف می‌کنند و بیشتر از غذای خود لذت می‌برند.

غذايي به نام جلبك


جام جم آنلاين: تقريبا از يك دهه پيش دانشمندان به خواص مهم جلبك‌هاي دريايي دست يافتند و در ميان اين جلبك‌ها كلرلا (chlorella) اهميت بالايي دارد كه به عنوان يك ابرماده غذايي شناخته شده است.
در حقيقت مي‌توان آنها را به عنوان يك ماده غذايي كامل در نظر گرفت، زيرا سرشار از كلروفيل، ويتامين B، ويتامين C، ويتامين E، بتاكاروتن، اسيدآمينه، منيزيم، آهن، موادمعدني، كربوهيدرات و مقدار زيادي پروتئين (بيشتراز50 درصد) است.
همچنين با سموم تركيب مي‌شود و آنها را به خارج از بدن هدايت مي‌كند. از آنجا كه پروتئين بسيار بالايي دارد يك‌گزينه خوب براي افراد گياهخوار محسوب مي‌شود.
يكي از خواص عمده جلبــك كلرلا، سم‌زدايي و پاكسازي بدن است. برخي از تحقيقات انجام شده نشان مي‌دهد اين جلبك مي‌تواند فلزهاي سنگين را از بدن دفع كند و در نتيجه ما شاهد آسيب‌پذيري كمتري در بافت‌هاي بدن خواهيم بود.

هورمونهایی که موجب لاغری میشوند!


هورمونهایی که موجب لاغری میشوند!
اغلب ما براین باوریم که میزان ذخیره چربی در بدن به میزان کالری که مصرف می شود و میزان کالری که می سوزد، ارتباط دارد.

 اگرچه این فرضیه تا حدی درست است اما عوامل دیگری مانند هورمون های چربی سوز نیز در این امر نقش مهمی ایفا می کند. اساساً سوخت و ساز بدن و متابولیسم چربی به طور گسترده ای از طریق هورمون های مختلف بدن کنترل می شود.

چگونه بدون خطر لاغر شویم؟

چگونه بدون خطر لاغر شویم؟
زمانی که هوا خیلی گرم است، این سیستم با سرعت خیلی زیادی کار می‌کند، و در نتیجه سوختن کالری های اضافه را با خود به همراه دارد. اگر ...

زمانی که حرارت تنظیم می‌شود...
دمای محیط هر قدر هم که باشد، دمای بدن انسان باید همیشه 37 درجۀ سانتی گراد بماند، چه دمای محیط 10 درجه زیر صفر باشد چه 30 درجه بالای صفر.
به این منظور یک باطری طبیعی در بدن وجود دارد که به طور دائم گرما تولید می‌کند یا گرما از دست می‌دهد (این باطری ترموژن است): این عملیات ترمولیز نام دارد.

تاثير دانه هاي گياهي بر زيبايي بانوان


كنجد گیاهی است یك ساله با ارتفاع حدود یك متر كه قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از كرک است. میوه این گیاه به صورت كپسول و محتوی دانه های كوچك و مسطح و بیضوی است كه دانه كنجد نامیده می شود و قسمت مورد استفاده این گیاه است که ميتواند تاثيرات معجزه آسايي بر زيبايي بانوان داشته باشد.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛خوردن يك قاشق غذاخوري كنجد موجب تامين 14 درصد از نياز كلسيم خانم‌ها شده و اگر آنها عادت به بلند كردن ناخن‌هايشان داشته باشند با مصرف كنجد ناخن‌هايشان محكم‌تر شده و ترك و شكنندگي بر روي اين عضو كه جزئي از زيبايي انگشتان است ديده نمي‌‌شود.

روغن نارگيل از پوسيدگي دندان جلوگيري مي‌كند


6.gifتحقيقات محققان ايرلندي نشان مي‌دهد كه روغن نارگيل مي‌تواند باكتري‌هاي مسبب پوسيدگي دندان را از بين ببرد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، محققان ايرلندي در مطالعات خود دريافتند روغن نارگيل اين قابليت را دارد كه از رشد باكتري مخرب دندان جلوگيري كند و در توليد محصولات مراقبت از دندان استفاده شود.
محققان با هشدار نسبت به افزايش موارد پوسيدگي دندان اظهار داشتند كه بيش از 60 تا 90 درصد از كودكان در كشورهاي صنعتي با مشكل پوسيدگي دندان روبرو هستند.