
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
افراد چاق ، مغزشان حساسيت و توانايي سنجش ميزان چربي بدن را از دست ميدهد

عوارض داروهای تقویتی و مکمل

مصرف ناآگاهانه املاح اثرات جانبي متفاوتي نشان ميدهد. براي مثال، مصرف سلنيوم حتي ميتواند منجر به مرگ شود و تحقيقات نشان ميدهد، با مصرف بيش از حد سلنيوم خطر مرگ تا ۱۶درصد افزايش پيدا ميكند.
نتيجه منتشر شده اين تحقيق به روشني نشان ميدهد بر خلاف تصور عمومي، مصرف ويتامين و املاح نه تنها مفيد نيست، بلكه مضر است.
دراروپا و آمريكاي شمالي ۱۰تا ۲۰درصد از بزرگسالان قرصهاي ويتامين مصرف ميكنند.
پژوهشگران معتقدند تبليغات وسيع كارخانههاي توليدكننده داروهاي مكمل يا تقويتي اساس علمي ندارند و توليدكنندگان تنها به سود بيشتر فكر ميكنند.
تغذیه کاربردی
اصول تغذیه کاربردی در
قلب و عروق ، فشار خون ، چربی خون ، دیابت و یبوست
§تجویز رژیم غذایی همیشه به معنای کاهش میزان غذای دریافتی نمی باشد . بلکه در حقیقت اصلاح برنامه غذایی افرادی است که مبتلا به چربی خون ، دیابت ، فشار خون ، یبوست ،و مشکلات قلب و عروق شده اند
§بنابر این افرادی که مبتلا به یکی از موارد ذکر شده می باشند بیمار نبوده بلکه باید در تغذیه و روش زندگیlife style خود تغییراتی ایجاد کند.
تغییر در روش زندگی و تغذیه
•امروزه
بدلیل حجم بالای کار، زندگی ماشینی نظیر استفاده از کامپیوتر ، تماشای
تلویزیون ، عدم تحرک و عدم انجام حرکات ورزشی منظم و تغذیه مناسب ، بروز بیماری های مزمن شايع مي باشد
گیاهخواری
|
فواید موز

چاي و ماست دشمن آهن هستند
بنابر تحقيقات اخير دانشمندان، مصرف چاي بعد از غذا و ماست و لبنيات همراه غذا باعث كاهش در جذب آهن بدن ميشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پايگاه خبري آبزرور فرانسه؛ بيشتر نسبت به مصرف چاي مقالههاي با چاپ رسيده بود اما اكنون دانشمندان درباره ماست اعلام كردند در حين غذا خوردن باعث كاهش جذب آهن، اين ماده حياتي در بدن ميشود.
بنابراين گزارش؛ وجود فراوان كلسيم در لبنيات باعث كاهش جذب آهن در بدن ميشود زيرا اولويت جذب با كلسيم است و آهن جذب نشده و مستقيما دفع ميگردد.
يادآور ميشود؛ كمبود آهن بيماري خطرناكي است كه در زنان جوان بسيار مشاهده ميگردد و باعث اختلالات شديدي در بدن ميشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پايگاه خبري آبزرور فرانسه؛ بيشتر نسبت به مصرف چاي مقالههاي با چاپ رسيده بود اما اكنون دانشمندان درباره ماست اعلام كردند در حين غذا خوردن باعث كاهش جذب آهن، اين ماده حياتي در بدن ميشود.
بنابراين گزارش؛ وجود فراوان كلسيم در لبنيات باعث كاهش جذب آهن در بدن ميشود زيرا اولويت جذب با كلسيم است و آهن جذب نشده و مستقيما دفع ميگردد.
يادآور ميشود؛ كمبود آهن بيماري خطرناكي است كه در زنان جوان بسيار مشاهده ميگردد و باعث اختلالات شديدي در بدن ميشود.
آب یا کولا؟
همه ما شنيدهايم كه نوشابههای گازدار برای سلامتی مضر است،
اما آيا میدانيد:
· در بسياری از ايالتهای آمريكا، مامورين پليس راه دو گالن كوكاكولا در صندوقعقب ماشينشان دارند تا در صورت تصادف رانندگی، خون را با كمك آن از جاده پاك كند.
· اگر تكهای از گوشت گاو را در يك كاسه كوكاكولا قراردهيد، پس از دو روز ناپديد میشود.
· برای تميز كردن توالت: يك قوطی كوكاكولا را داخل كاسه توالت بريزيد و يك ساعت صبر كنيد، سپس با آب پر فشاربشوييد. اسيد سيتريك موجود در كوكاكولا لكهها را از سطوح چينی میزدايد.
· برای برطرفكردن لكههای زنگ از سپر آبكرم كاری شده اتومبيل: سپر را با يك تكه كاغذ (فويل) آلومينيوم مچالهشده آغشته به كوكاكولا بساييد.

· در بسياری از ايالتهای آمريكا، مامورين پليس راه دو گالن كوكاكولا در صندوقعقب ماشينشان دارند تا در صورت تصادف رانندگی، خون را با كمك آن از جاده پاك كند.
· اگر تكهای از گوشت گاو را در يك كاسه كوكاكولا قراردهيد، پس از دو روز ناپديد میشود.
· برای تميز كردن توالت: يك قوطی كوكاكولا را داخل كاسه توالت بريزيد و يك ساعت صبر كنيد، سپس با آب پر فشاربشوييد. اسيد سيتريك موجود در كوكاكولا لكهها را از سطوح چينی میزدايد.
· برای برطرفكردن لكههای زنگ از سپر آبكرم كاری شده اتومبيل: سپر را با يك تكه كاغذ (فويل) آلومينيوم مچالهشده آغشته به كوكاكولا بساييد.
رابطه نوشيدن چاي و سلامتي
1 - ديباچه نوشيدنِ چاي
مصرف چاي منجر به پيشگيري از بيماري ها ، تداوم سلامتي و افزايش طول عمر مي گردد. در چين مردم از زمان هاي طولاني به اين نگرش سودمند عادت داشته اند. لو يو (Lu Yu) ازسلسله تنگ (AD 618-907) ، کتاب قطوري در مورد چاي (Cha Jing) نوشته که او را به چنان افتخار ابدي نايل کرده بود که فروشندگان چاي براي وي مقام الوهيت"خداي چاي" قايل بودند. به همين دليل ، بعضي از مردم عادت نوشيدن ساقه هاي چاي را در آن دوره زماني تقليد کردند. اما در حقيقت برگ هاي چاي قبلا ً به عنوان داروي گياهي در زمان هاي خيلي دور مورد استفاده مردم قرار مي گرفت :
مصرف چاي منجر به پيشگيري از بيماري ها ، تداوم سلامتي و افزايش طول عمر مي گردد. در چين مردم از زمان هاي طولاني به اين نگرش سودمند عادت داشته اند. لو يو (Lu Yu) ازسلسله تنگ (AD 618-907) ، کتاب قطوري در مورد چاي (Cha Jing) نوشته که او را به چنان افتخار ابدي نايل کرده بود که فروشندگان چاي براي وي مقام الوهيت"خداي چاي" قايل بودند. به همين دليل ، بعضي از مردم عادت نوشيدن ساقه هاي چاي را در آن دوره زماني تقليد کردند. اما در حقيقت برگ هاي چاي قبلا ً به عنوان داروي گياهي در زمان هاي خيلي دور مورد استفاده مردم قرار مي گرفت :
چای داغ خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می دهد'

تحقیقات پژوهشگران ایرانی نشان می دهد که نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود خطر ابتلا به سرطان مری را به میزان زیادی افزایش می دهد.
طبق این بررسی که تحت سرپرستی پرفسور ملک زاده صورت گرفته و در "نشریه پزشکی بریتانیایی" British Medical Journal انتشار یافته نوشیدن چایی که حرارت آن بالای 70 درجه سانتیگراد است، موجب افزایش خطر سرطان مری از نوع (OSCC) می شود.
پژوهشگران می گویند این یافته ها ممکن است به درک این که چرا در میان بعضی از جامعه های غیر اروپایی، خطر مبتلا شدن به سرطان مری بیشتر است، کمک کند.
خوردنی های از بین برنده استرس

به گزارش سرویس «بهداشت و درمان » خبرگزاری دانشجویان ایران
(ایسنا)، کارشناسان معتقدند که یک رژیم غذایی تحریک کننده و نامنظم و آشفته
در واقع پیش فاکتوری برای بروز استرس است که معمولا شامل مصرف چای و میان
وعدهها به طور مکرر و نامنظم است، اما با دنبال کردن یک رژیم غذایی منظم و
همچنین انتخاب خوردنیهایی مناسب میتوان تا حد امکان استرس روزانه را از
خود دور نگهداشت
اشتراک در:
پستها (Atom)