
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
سرماخوردگي و مكمل هاي تغذيه اي

هشداري در مورد مصرف بيش از اندازه قرص هاي مولتي ويتامين
کساني که بيش از اندازه مکمل هاي ويتاميني استفاده مي کنند، در معرض بيشتر خطر حملات قلبي و سرطان قرار مي گيرند.
در همين زمينه گروهي از بيماران قلبي مورد مطالعه قرار گرفتند. در اين تحقيق، گروه هدف افرادي بودند که مبتلا به عارضه قلبي بودند و HDL (کلسترول خوب) خون آنها پايين و LDL (کلسترول بد) خون آنها نرمال بود .
نکته های مفید در مورد ویتامین A
|

|
مصرف قرص هاي ويتاميني در ورزشکاران

ويتامين چيست؟
ويتامين عبارت است از عنصر ضروري براي فعاليت مناسب بدن و عامل حياتي که اغلب در مواد گياهي و حيواني يافت مي شود.نکته های مفید در مورد ویتامین D

آشنایی با غذاهای مناسب برای رشد مو
رژیم غذایی غنی از سیلیس، کلسیم و آهن از ریزش مو جلوگیری میکند یا آن را کاهش میدهد.
سبزیجات سبز برگی شکل بخصوص سبزیجات دریایی، منبع غذایی خوبی از املاح هستند. جوی خام منبع خوبی از سیلیس است. برگه میوهها و آب آلبالو منبع غنی از آهن هستند.نازک شدن یا ریزش مو در زنان میتواند در اثر یک مشکل گوارشی مثل کمبود اسید معده باشد یا میتواند دراثر کمبود پروتئین، روی و سایر موادمغذی باشد.
مصرف دو قرص ACIDOPHILUS (قرصهای اسیدی) بعد و بین وعدههای غذایی برای مدت دو ماه در کاهش ریزش مو مؤثر و مفید است (4 تا 6 عدد قرص روزانه).
البته مصرف هر گونه قرص یا دارویی باید تحت نظر پزشک باشد و از مصرف خودسرانه آنها جداً خودداری کنید.
ریزش مو در مردان با مصرف رژیم غذایی کم چرب کاهش مییابد. دانشمندان معتقدند در طی دوران بلوغ با افزایش مقدار هورمون تستوسترون ( هورمون مردانه ) در مردان، احتمال طاسی سر افزایش مییابد. رژیم غذایی پرچرب و مصرف زیاد گوشت مقدار تستوسترون را افزایش میدهد که روی فولیکولهای مو ( پیاز مو ) تأثیر میگذارد.
ماکارونی و سیبزمینی غذای مناسب برای ورزشکاران
یک کارشناس ورزشی با اشاره به اینکه مصرف مواد دارای کربوهیدرات مانند ماکارونی و سیبزمینی بسیار برای ورزشکاران مفید است، گفت: به هیچ وجه ورزشکار نباید قبل از تمرینات مواد قندی مصرف کند زیرا باعث بیحالی میشود.
حسین اوجاقی در گفتوگو فارس، با اشاره به توصیههایی به ورزشکاران به خصوص در زمینه تغذیه آنان قبل از ورزش کردن اظهار داشت: بهتر است ورزشکاران قبل از شروع ورزش تا دو ساعت قبل از آغاز تمریناتشان موادی مانند مایعات محتوی املاح از جمله شربت آب لیمو و مقداری بسیار اندکی نمک مصرف کنند.
وی افزود: ورزشکاران باید دقت کنند که قبل از آغاز تمرینات به هیچ وجه غذاهایی پر حجم مصرف نکنند و بهتر است از غذاهای سبک مانند خرما، کیک و کلوچه استفاده کنند.
ورزش و مصرف روزانه ماهی ، روند پیری را کندتر می کند
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم روغن ماهی به بهبود توان عضلانی در سالمندان کمک می کند و در نتیجه از سرعت پیر شدن می کاهد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، تحقیقات جدید نشان داده است افراد سالمندی که به طور مرتب رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا ـ ۳ دارند و ورزش می کنند کمتر به ناتوانی ذهنی مبتلا می شوند چون این اسیدها از مغز در برابر فرآیند پیری محافظت می کنند.
یافته های یک آزمایش جدید نشان می دهد زنانی که ۶۵ سال به بالا دارند اگر با دوز مشخص روزانه از اسیدهای چرب امگا – ۳ مصرف کنند در صورت ورزش کردن دو برابر بیشتر از زنانی که روغن ماهی نمی خورند به تقویت عضلات خود کمک می کنند.
محققین می گویند درصدد هستند با انجام یک آزمایش بزرگتر این یافته ها را تایید کرده و مشخص کنند که چرا مصرف روغن ماهی باعث تقویت و بهبود توان عضلانی می شود.
استرس، باعث رسوب نمک در بدن میشود
محققان آمریکایی در جریان تحقیقات تازه خود دریافتند که تنش های عصبی و استرس باعث رسوب و ذخیره نمک در بدن انسان می شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، گروهی از محققان آمریکایی به این نتیجه رسیدند که تنش عصبی و استرس مانند دامی است که تا حد زیادی در رسوب نمک و املاح در بدن سهیم است.
ميوه خورها بخوانند

جام جم آنلاين: براي استفاده از برخي ميوهها بايد ترفندهايي به كار بست كه ممكن است همگان آن را ندانند و نتيجه خريدشان، غرغر عيال(!)، كثيفي دستها، يا حتي به كشتي گرفتن با ميوه نگونبخت منجر شود! اگر جزو اين افراديد با دانستن نمونههاي ذيل ميتوانيد مهارتتان را نشان دهيد.
نارگيل: الياف نارگيل را جدا كنيد تا لكههايي همانند چشم بر پوسته آن ببينيد. اگر پيچگوشتي يا يخخُردكن را روي آنها بگذاريد و ضربه بزنيد، نارگيل براحتي سوراخ ميشود و ميتوانيد آب يا شيره آن را در ظرف بريزيد. پس از خالي كردن شيره، با چكش چند ضربه به پوسته بزنيد تا به ميوه خام يا سفيده نارگيل دسترسي يابيد. براي صرف آن به صورت پخته نيز نارگيل را حدود 40 تا 50 دقيقه بجوشانيد. پس از آنكه سرد شد، پوست نارگيل براحتي شكسته ميشود.
آناناس: اگر آناناس بويي مطبوع دهد و برگ آن براحتي كنده شود، يعني رسيده است. آن را از طول به دو نيم كنيد. قسمت برگدار را ببُريد سپس يك برش طولي ديگر به آنها بدهيد تا چهار قسمت حاصل شود. قسمت سفت درون ميوه را جدا كنيد. اكنون به شكل هندوانه ميتوانيد پوست را جدا كنيد و آناناس را قاچقاچشده مصرف كنيد.
اشتراک در:
پستها (Atom)