آدامس - لاغری

 به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از شبكه تلويزيوني الجزيره ، اين هورمون معمولا در افراد چاق ترشح نمي‌شود.

به باور دانشمندان، به كمك اين يافته مي‌توان اشتها را در افراد چاق به حداقل و سوخت و ساز را به حداكثر رساند.
اين پژوهش هم‌اكنون زير نظر پروفسور استيو بلوم با اعتباري نزديك به 2/3 ميليون دلار در كالج امپريال و بيمارستان همراستين لندن در حال انجام است.
به گفته پروفسور بلوم، مطالعات تاكنون نشان داده كه حتي يك درصد كاهش اشتها در كاهش وزن افراد چاق در طول يك سال مؤثر است.
وي معتقد است، جويدن آدامس و تنظيم تنفس هنگام غذا خوردن مي‌تواند دو شيوه مناسب در لاغر شدن و جايگزين خوبي براي داروها باشد.

ضرورت مصرف کلسیم و ویتامین D

ضرورت توجه به كلسيم:
 كلسيم يكي از عناصر ضروري مورد نياز بدن است كه بيشترين ميزان را در مقايسه با ساير عناصر در بدن دارا است. بدن يك فرد بزرگسال حدود 1200 ميلي گرم كلسيم دارد؛ حدود 99 درصد آن در اسكلت استخواني و 1 درصد آن در مايعات بدن توزيع شده است كه هر دو شكل آن از نظر نقشي كه به عهده دارند بسيار حايز اهميت هستند.
    تأمين نياز كلسيم بدن در افراد سالم علاوه بر موادغذايي مورد استفاده به شدت تحت تأثير عوامل جوي و موقعيت جغرافيايي است. به نظر مي رسد تأمين كلسيم در فصل زمستان از اين نظر مهم است كه اولاً تحت شرايط جوي، تابش مستقيم و شدت نور آفتاب كاهش مي يابد؛ ثانياً با توجه به سرماي فصل، ميــزان پوشش افراد كاملتر مي شود و از رسيدن نور آفتاب به پوست جلوگيري مي كند و ثالثاً به دليل كاهش تحرك و فعاليت ، ميزان دفع كلسيم افزايش مي يابد. رابعاً تنوع مواد غذايي در فصل زمستان در سبد كالايي خانوار نيز كاهش مي يابد. به همين دليل انتظار مي رود كه از ذخاير كلسيم موجود در بدن به تدريج با كاهش جذب كلسيم، در طول فصل زمستان كاسته شود و عوارض كمبود آن در اواخر فصل زمستان و يا در فصل بهار بروز نمايد.

راهکارهایی برای افزایش وزن

 با وجود آنکه بسیاری از مردم به دنبال رژیم های لاغری هستند، اما در مقابل بسیاری نیز به دنبال رژیم هایی برای اضافه وزن هستند. در این مطلب به بررسی یک روش برای افزایش وزن می پردازیم.

قبل از مطالعه توصیه های موجود در این مطلب، توجه کنید که اگر به کمبود وزن جدی دچار هستید یا به دنبال یک برنامه غذایی صحیح هستید، باید به پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید. آنچه در اینجا خواهید خواند، تنها توصیه هایی مفید و بی ضرر برای تغییر برنامه تغذیه و فعالیت شما است نه یک دستور غذا یا رژیم. عمل کردن به نکات زیر موجب میشود به تدریج وزنتان اضافه شود، اما فراموش نکنید که اضافه شدن وزن با چاقی (انباشته شدن چربی) متفاوت است، پس داشتن یک برنامه ورزشی مناسب، به قوی شدن و شکل گیری ماهیچه ها کمک میکند و برای شما اندامی متناسب به ارمغان می آورد.

روشهاي موفقيت‌آميز كاهش وزن

محققان در مطالعه‌اي جديد روشهاي موفقيت‌آميز كاهش وزن در ميان ‪ ۵‬هزار نفر كه به طور ميانگين ‪ ۳۲‬كيلوگرم از وزن خود كاسته‌اند را مورد بررسي قرار دادند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از ”لایو ساینس” ،  محققان كلينيك بهداشتي “مايو” در آمريكا در گزارشي كه در نشريه علمي همين كلينيك به چاپ رسيده است اعلام كردند افراد موفق در زمينه كاهش وزن از روشهاي مختلف براي شمردن كالري‌هاي مصرفي و كنترل آن استفاده مي‌كنند كه از جمله آنها مي‌توان به اعمال محدوديت در زمينه خوردن غذاهاي خاص و نيز مصرف وعده‌هاي كوچكتر غذا در طول روز اشاره كرد.
از ميان اين ‪ ۵‬هزار نفر، بيش از ‪ ۹۰‬درصد به صورت دايمي به ورزش روي آورده‌اند و اغلب آنها از ورزشهايي نظير يك ساعت پياده‌روي سريع در روز استفاده كرده‌اند.

“شکم چاق “، خطرش براي قلب بيشتر است

ريختن شير درون چاي خواص مفيد چاي را از بين مي‌برد

تحقيقات جديد دانشمندان آلماني نشان مي‌دهد ريختن شير درون چاي مي‌تواند خواص مفيد چاي نظير كاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و سكته مغزي را از بين ببرد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رویترز ، تحقيقات قبلي نشان داده‌است كه نوشيدن چاي مي‌تواند جريان خون در بدن را بهبود ببخشد و سبب شل شدن شريانهاي بدن شود اما محققان دانشگاه “شاريت” در شهر برلين در مطالعه‌اي جديد متوجه شده‌اند كه ريختن شير درون چاي سبب از بين رفتن خواص پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي عروقي چاي مي‌شود.
به گفته دكتر “ورنا اشتنگل” متخصص قلب اين بيمارستان، آزمايشهاي انجام گرفته به وضوح نشان مي‌دهند كه ريختن شير در چاي خواص مفيد چاي را از بين مي‌برد.

زنان بارداري كه بيش از سه بار در هفته ماهي مصرف مي‌كنند ، سلامت نوزادرا به خطرمي‌اندازند.

طبق يك مطالعه، زنان بارداري كه بيش از سه بار در هفته ماهي مصرف مي‌كنند به دليل بالارفتن ميزان جيوه در خونشان، سلامت نوزاد خود را به خطر مي‌اندازند.
 
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رويترز، قرار گرفتن در معرض جيوه به ويژه براي جنين در زمان رشد اعضاي داخلي بدنش خطرناك است و مي‌تواند به آسيب عصبي، كليوي و مغزي و همچنين ممانعت از رشد منجر شود.
زنان چيني هنگام بارداري معمولا ماهي بيشتري مصرف مي‌كنند زيرا معتقدند كه مصرف ماهي از گوشت قرمز و يا گوشت پرندگان سالمتر است.

باكتريهاى همزيست روده انسان در افزايش وزن موثرند

 در روده انسان به طور طبيعى ميلياردها باكترى زندگى مى‌كنند كه وظيفه‌‌شان كمك به تجزيه مواد غذايى دير هضم و سنگين است. نكته اينجاست كه نوع باكتريهاى روده بستگى به رژيم غذايى هر فرد دارد. با مصرف مداوم غذاهاى سنگين مانند خوراكی‌هاى چرب و شيرين، نوع اين باكتريها هم تغيير مى‌كند.

گوشت حيوانات همتا سازی شده بی خطر است’


يک نهاد دولت آمريکا که مسئول تضمين سلامت مواد دارويی و غذايی است می گويد گوشت و شير به دست آمده از حيواناتی که همانندسازی ژنتيکی (کلونينگ) شده اند بی خطر است. 
 
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل  از بی بی سی ، سازمان نظارت بر مواد غذايی و دارويی آمريکا (FDA) در حکمی نوشت که محصولات غذايی به دست آمده از گاو، خوک و بز همتاسازی شده “به اندازه غذايی که هر روز می خوريم سالم است.”
اين توصيه که پس از انجام مطالعه ای پنج ساله صادر می شود گامی عمده در جهت مجاز کردن اين نوع محصولات برای عرضه در بازارهای آمريکاست.

رابطه بین رژیم غذایی و بیماریهای قلبی


چربي‌ها گروهي از تركيبات شيميايي حاوي اسيدهاي چرب مي‌باشند. انرژي در بدن عمدتاَ به صورت چربي ذخيره شده است. چربي‌ها در رژيم غذايي ضروري مي‌باشند تا اسيدهاي چرب ضروري را كه ماده حياتي بوده و بدن قادر به توليد آن‌ها نمي‌باشد تأمين كنند. چربي يك منبع بااهميت انرژي بدن و كمك جذب ويتامين K, E, D, A و كار تونوئيدها مي‌باشند هر دو محصولات غذايي مشتق شده و گياهي و حيواني شامل چربي‌اند و وقتي به طور مناسب خورده شوند براي رشد مناسب، بهبود و نگه‌داري سلامتي‌ حائز اهميتند. همانند يك افزودني غذا، چربي باعث هضم ، پايداري و كمك به احساس سيري مي‌شود. به علاوه والدين بايد آگاه باشند كه چربي‌ها يك منبع ويژه با اهميت از كالري و مواد مغذي براي نوزادان و كودكان (تا سن 2 سال) كه بيش‌ترين نياز به انرژي را در واحد وزن بدن در رده سني دارند، مي‌باشند.