تهران-پژوهشگران آلمانی به تازگی پی برده اند که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ˈماکسی ساینسˈ فرانسه، پژوهشگران آلمانی دریافته اند که میوه ها و سبزی های غنی از آنتی اکسیدان ها به ویژه ˈبتاکاروتنˈ و ویتامین س ( C )می تواند نقش مهمی در مبارزه با آلزایمر داشته باشد.
درحالی که کارشناسان پیش بینی کرده اند شمار مبتلایان به بیماری آلزایمر در سال های آینده روبه افزایش خواهد بود، این پژوهش که در نشریه ˈآلزایمرˈ به چاپ رسیده است، می تواند در پیشگیری از این بیماری بسیار راهگشا باشد.
درحالی که کارشناسان پیش بینی کرده اند شمار مبتلایان به بیماری آلزایمر در سال های آینده روبه افزایش خواهد بود، این پژوهش که در نشریه ˈآلزایمرˈ به چاپ رسیده است، می تواند در پیشگیری از این بیماری بسیار راهگشا باشد.