گوجه فرنگي نارنجي مفيد تر از نوع قرمز ان است .

محققان مي گويند مصرف گوجه فرنگي نارنجي بيشتر از گوجه فرنگي قرمز براي سلامتي مفيد است.به گزارش شبکه تلويزيوني فاکس نيوز / بررسي محققان مرکز سرطان شناسي دانشگاه اوهايو نشان مي دهد گوجه فرنگي ها با رنگ نارنجي در مقايسه با گوجه فرنگي قرمز فوايد بيشتري براي بدن دارد.به گفته اين کارشناسان جذب مواد ضد سرطان انتي اکسيدانهايي مانند لايکوپين از گوجه فرنگي هاي نارنجي براي بدن راحت تر از گوجه فرنگي هاي قرمز است.لايکوپين همچنين در هندوانه/ گريپ فروت و ديگر ميوه و سبزي هاي قرمز وجود دارند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر