به گزارش وبدا، به نقل از نشريه ملكولي تغذيه و تحقيقات مواد غذايي محققان دانشگاه علوم پزشكي چونگ كينگ چين با انجام آزمايشات خود با استفاده از يك تركيب شيميايي ارگانيك به نام EGCG موجود در چاي سبز بر روي مدلي از موشهاي آزمايشگاهي دريافتند كه اين آنتياكسيدان شناخته شده در چاي سبز ميتواند با بيماريهاي مرتبط با سن دژنراتيو و تحليل برنده سلولهاي عصبي مبارزه كند.
براساس اين گزارش محققان افزودند: تجويز EGCG در موشها توانست ميزان يادگيري فضايي موشها را در مقايسه با گروه شاهد افزايش دهد و به ازدياد توليد سلولهاي عصبي اجدادي كه مانند سلولهاي بنيادي توانايي تبديل شدن به انواع سلولها را دارند كمك كند.