تركيب روغن كنجد و روغن سبوس برنج ممکن است در کاهش فشار خون تاثير داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان و به نقل از Health Day News، بررسيهاي اوليه نشان ميدهد مخلوطي از روغن کنجد و سبوس برنج داراي اثرات مفيد براي قلب است.
پخت و پز با ترکيبي از روغن کنجد و روغن سبوس برنج ميتواند فشار خون نسبتا بالا را تا حدودي کاهش دهد.
مطالعات انجام شده در دهلي نو در هندوستان نشان ميدهد که افراد بزرگسال مبتلا به فشار خون بالا اگر روزانه تقريبا 1.25 اونس مخلوط روغن سبوس برنج و کنجد را به رژيم غذايي خود اضافه کنند دچار افت فشار خون ميشوند و اين تقريبا معادل با مصرف داروي فشارخون است.
کساني که هم مخلوط روغن وهم داروي فشار خون را مصرف مي کنند، شاهد يک افت فشار خون بيش از دو برابر نسبت به کساني که فقط دارو استفاده ميکنند، هستند.