خواندن برچسب مواد غذايي باعث لاغري مي‌شود


ImageForArticle.jpgافرادي که برچسب مواد غذايي و اطلاعات مربوط به محتواي آن را مي‌خوانند، بيش از ديگران گرايش به لاغري دارند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)منطقه خراسان، مطالعات متخصصان اسپانيايي نشان مي‌دهد که ارتباط بين خواندن برچسب مواد غذايي و کاهش وزن در زنان بيشتر از مردان وجود دارد.
متخصصان اظهار کردند: افرادي که عادت به خواندن برچسب مواد غذايي دارند، بيش از ديگران به سلامتي خود اهميت مي‌دهند و حداقل 4 کيلو لاغرتر هستند.
به گفته متخصصان؛ 58 درصد مردان و 74 درصد زنان به خواندن برچسب مواد غذايي گرايش دارند.

بسته‌بندي پلاستيكي خوراكي‌ها در بروز چاقي كودكان موثر است


يك مطالعه جديد نشان داد كه بين ماده شيميايي BPA موجود در بسته‌بندي‌هاي پلاستيكي مواد خوراكي و بروز چاقي دوران كودكي ارتباط وجود دارد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، با اين حال متخصصان در اين مطالعه تاكيد كردند كه هنوز تاثير مستقيم اين ماده شيميايي در بروز چاقي دوران كودكي به عنوان يك عامل اصلي، ثابت نشده است.
نتايج آزمايش‌هاي جديد از سوي متخصصان دانشگاه نيويورك به سرپرستي دكتر لئوناردوتراساند، نشان داد:‌ در حالي كه در بدن بسياري از مردم آثاري از مواد شيميايي پلاستيكي موجود است اما بررسي‌ها تاييد مي‌كند كودكاني كه بالاترين سطح اين مواد را در ادرارشان دارند دو برابر بيشتر در معرض خطر چاقي دوران كودكي هستند.
به گزارش آسوشيتدپرس، اين متخصصان يادآور شدند كه بسياري از مسائل ديگر ممكن است در اين ارتباط نقش داشته باشند و براي نتيجه‌گيري نهايي انجام آزمايش‌هاي دقيق‌تر ضروري است.

سيگار و الكل، خطر بروز سرطان زودرس پانكراس را تشديد مي‌كنند


پزشكان در يك بررسي جديد هشدار دادند افرادي كه به سيگار و الكل گرايش دارند در سنيني به مراتب پايين‌تر با خطر ابتلا به سرطان پانكراس (لوزالمعده) مواجه مي‌شوند.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا، سرطان پانكراس معمولا در مراحل اوليه تشخيص داده نمي‌شود و به همين دليل اكثر مبتلايان به آن در كمتر از پنج ماه جان خود را از دست مي‌دهند.
آمار نشان مي‌دهد كه از هر صد بيمار مبتلا به سرطان پانكراس تنها پنج نفر تا مدت پنج سال بعد از تشخيص بيماري، زنده مي‌مانند.
به گزارش رويترز، دكتر ميشل اندرسون تاكيد كرد:‌اگر فردي به سيگار و الكل اعتياد دارد، احتمال اين كه در جواني به سرطان پانكراس مبتلا شود بسيار بيشتر است.
شرح اين مطالعه در مجله آمريكا گاستروانترولوژي به چاپ رسيده است.

چربي شکمي خطر ابتلا به ديابت را افزايش مي‌دهد


خطر ابتلا به ديابت در افرادي که چاق هستند و چربي اطراف شکمشان زياد است افزايش مي‌يابد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)منطقه خراسان و به نقل ازHealth Day News، بررسي‌هاي جديد نشان مي‌دهد در افراد چاق با چربي شكمي بيش از حد احتمال ابتلا به ديابت نسبت به بزرگسالان چاق بدون اين ويژگي بيشتر است.
اين مطالعه بر روي بيش از 700 نفر از افراد چاق 30 تا 65 ساله که در شروع مطالعه به ديابت يا بيماري‌هاي قلبي و عروقي مبتلا نبودند انجام شد. در طول اين بررسي بعد گذشت از هفت سال، 11.5 درصد از شرکت کنندگان به ديابت مبتلا شده بودند.
مطالعات نشان داده است داشتن بيش از حد چربي احشايي(چربي در داخل حفره شکم، واقع در اطراف ارگان‌هاي داخلي) با افزايش خطر ابتلا به ديابت نوع 2 همراه است.
دکتر جيمز لموس از مرکز پزشکي دانشگاه تگزاس ساوت وسترن در دالاس، اظهار کرد: يافته‌ها نشان مي‌دهد که چربي شکمي در افراد چاق، ممکن است به شناسايي کساني که در معرض خطر ابتلا به ديابت هستند کمک کند.
محققان معتقدند: افزايش چاقي و اضافه وزن و ابتلا به ديابت نوع 2 از سه دهه گذشته دو برابر شده است.

20 خاصيت مهم روغن ماهي براي سلامت بدن


روغن ماهي يك مكمل همه فن حريف

195-4.jpgروغن ماهي نه تنها سرشار از اسيدهاي چرب ضروري و لازم براي بدن و مفيد براي حفظ سلامت قلب است بلكه هم چنين به بهبود اختلالات و مشكلات رواني مانند افسردگي، اختلال دو قطبي و شيزوفرني كمك مي‌كند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، به نقل از سايت اينترنتي هلت مي آپ، در اين مقاله 20 خاصيت مهم و مفيد روغن ماهي براي بهبود سلامتي تمام افراد در گروه‌هاي سني مختلف ارائه شده كه عبارتند از:
- پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و عروقي؛ روغن ماهي نه تنها به پايين آمدن سطح تري گليسيريد و كلسترول خون كمك مي‌كند بلكه در جلوگيري از سفت شدن عروق و پيشگيري از ضربان غيرعادي قلب نيز نقش به سزايي دارد.
- پيشگيري از سرطان؛ روغن ماهي در پيشگيري از سه نوع سرطان شايع شامل سرطان سينه، روده بزرگ و پروستات مفيد است. امگا -3 در واقع از تبديل شدن سلولهاي سالم و طبيعي به سلولهاي سرطاني جلوگيري كرده و مانع از رشد غيرعادي سلولي مي‌شود.

ترکيب روغن کنجد و سبوس برنج در کاهش فشارخون موثر است


تركيب روغن كنجد و روغن سبوس برنج ممکن است در کاهش فشار خون تاثير داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان و به نقل از Health Day News، بررسي‌هاي اوليه نشان مي‌دهد مخلوطي از روغن کنجد و سبوس برنج داراي اثرات مفيد براي قلب است.
پخت و پز با ترکيبي از روغن کنجد و روغن سبوس برنج مي‌تواند فشار خون نسبتا بالا را تا حدودي کاهش دهد.
مطالعات انجام شده در دهلي نو در هندوستان نشان مي‌دهد که افراد بزرگسال مبتلا به فشار خون بالا اگر روزانه تقريبا 1.25 اونس مخلوط روغن سبوس برنج و کنجد را به رژيم غذايي خود اضافه کنند دچار افت فشار خون مي‌شوند و اين تقريبا معادل با مصرف داروي فشارخون است.
کساني که هم مخلوط روغن وهم داروي فشار خون را مصرف مي کنند، شاهد يک افت فشار خون بيش از دو برابر نسبت به کساني که فقط دارو استفاده مي‌کنند، هستند.

كم خوابي، زمينه ساز چاقي است


افرادي که شب‌‌ها کمتر از شش ساعت مي‌خوابند، مستعد چاقي هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)منطقه خراسان، براساس يافته‌هاي متخصصان کانادايي افراد چاقي که شب‌ها به طور کامل و در آرامش مي‌خوابند، شانس بيشتري براي لاغر شدن دارند.
بررسي‌ها نشان مي‌دهد افرادي که شب‌ها کمتر از شش ساعت مي‌خوابند، صبح روز بعد تمايل بيشتري به غذا خوردن و جذب کالري دارند.
کمبود خواب بر روي هورمون‌هاي مرتبط با اشتها تاثير مي‌گذارد و باعث احساس گرسنگي مي‌شود.
سوخت و ساز ذخاير چربي در بدن افرادي که کمتر از پنج ساعت مي‌خوابند، 55 درصد کمتر از کساني است که کامل مي‌خوابند.

کاهش یادگیری با مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه


مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه قدرت یادگیری دانش آموزان را در طی روز کاهش می دهد.
 به گزارش وب دا، مدیر گروه بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مصرف ترکیبات شیرین موجب نوسان شدید قند خون می شود، اظهار داشت: مصرف ترکیبات شيرين به نوعي كودكان را هيجان زده مي كند و سبب مي شود كه قدرت تمركز و قدرت يادگيري را كاهش مي دهد.
دکتر محمد صفریان وعده صبحانه را مهم ترين وعده غذايي براي دانش آموزان دانست و تصريح كرد: بهترين تركيب براي اين وعده تركيبات پروتئيني شامل شیر، پنیر، کره و تخم مرغ است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با بيان اينكه در حدود 40 درصد از دانش آموزان وعده صبحانه را نمي خورند، خاطرنشان كرد: بايد والدين به اين وعده به ويژه در دانش آموزان دبستاني اهميت ويژه اي بدهند.
دكتر صفريان ادامه داد: همچنين ميان وعده ها در رژيم غذايي به ويژه براي دانش آموزان دوره ابتدايي بسيار مهم است. بايد براي دانش آموزان 2 ميان وعده در نظر گرفته شود كه يكي از آنها يك غذاي سبك مانند شير و كيك يا ساندويچ هاي خانگي و ديگري ميوه باشد.

ترکیبات مواد غذایی

سايت تغذيه و رژيم درماني در اقدامي جديد پايگاه اطلاعات داده اي خود مربوط به اطلاعات كلي در مورد مواد مغذي موجود در بيش از يكهزار ماده غذايي را ايجاد نموده است و اميدوار است با اين اقدام گامي مثبت را در افزايش اطلاعات تغذيه‌اي شما برداشته باشد.
به منظور راحتي كار شما انواع غذاها و مواد غذايي را در گروههاي زير دسته بندي نموده ايم.

ادويه

حبوبات
چربي ها و مواد روغني
خشكبار
سبزيجات
شير و فرآورده هاي لبني
غلات و مواد نشاسته اي
غذاهاي آماده

گوشت و مواد گوشتي

قند و مواد قندي
ميوه‌ها

متفرقه









  منبع: //www.abcdiet.net


















































   










برای رفع علائم یائسكی عرق گیاه كاسنی بنوشید


برای رفع علائم یائسكی عرق گیاه كاسنی بنوشیدیك كارشناس داروگیاهی گفت: گیاه كاسنی برای رفع علائم یائسكی، گرگرفتگی، عرق شبانه، تب بدن و احساس آشفتگی مفید است.
محمد توكلی با بیان اینكه عرق كاسنی طبیعت سرد دارد، اظهارکرد: كاسنی تقویت كننده پوست، معده، تصفیه كننده خون و موثر جهت مداوای یرقان، كلسترول خون و التهاب كیسه صفرا است و مصرف آن در دوره حاملگی نیز باعث خوشرویی جنین می شود لذا مصرف این عرق گیاهی به اندازه سه لیوان در روز توصیه می شود.
توكلی گفت: عرق كاسنی شفاف كننده بدن و صورت و برای رفع لك، كك و مك و ناراحتی های پوستی نظیر خارش، كهیر و جوش نیز مفید است.
حکمت حضرتی یكی از كسانی كه به مدت ۱۰سال در حیطه گیاهان دارویی فعالیت دارد در خصوص این گیاه افزود: عرق كاسنی ادرار آور، تصفیه كننده خون، صفرابر، تب بر، از بین برنده قولنج های كبدی، زردی، نارسایی، اعمال كبد، جوش صورت، وجود خون در ادرار، آب آوردن بافتها و بیماری های پوستی است.