به گزارش وب دا، استاديار دانشگاه علوم پزشكي مشهد ضمن بیان این مطلب گفت: بايد افراد در رژيم غذايي خود از كربوهيدرات هايي مانند نان، برنج و سيب زميني كمتر استفاده كنند و خوردن غذاهاي چرب را كمتر كنند.
دكتر مژگان افخمي زاده در اين راستا تصريح كرد: همچنين افراد بايد در رژيم غذايي خود استفاده از غذاهاي آماده به ويژه فست فودها را كمتر كنند.
استاديار دانشگاه علوم پزشكي مشهد پيشگيري را راهكار اصلي مبارزه با ديابت دانست و ادامه داد: يكي از راهكارهاي اساسي ديگر پيشگيري از ديابت افزايش تحرك و ورزش كردن است زيرا بي تحركي يكي از عواملي است كه شانس ابتلا به ديابت را افزايش مي دهد.
دكتر افخمي زاده تغيير نحوه زندگي را يكي از عوامل مهم در ابتلا به ديابت دانست و تاكيد كرد: كم شدن تحرك افراد، افزايش چاقي ها، كم شدن ورزش، استفاده از غذاهاي چرب و كربوهيدرات دار بيش از حد نرمال موجب افزايش شيوع اين بيماري شده است.