پزشكان توصیه میكنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه شدید، پوستهای خشك پیاز را دور نریزید چون این پوستها غنی از تركیبات مفید و سودمند برای سلامت انسان هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از پايگاه اينترنتي "ميگنا"، به گفته متخصصان، پوست قهوهای و خشك و لایههای بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و فلاوونوئیدها بوده و لایههای خارجی پیاز كه آنها را دور میریزید، حاوی تركیبات سولفوری هستند.
وانیزا بنیتز، از متخصصان دپارتمان شیمی كشاورزی در دانشگاه مادرید در اسپانیا، با انجام مجموعهای از آزمایشهاي جدید و با همكاری گروهی از كارشناسان انگلیسی دانشگاه كرانفیلد، تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی كردند.
به گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایشها نشان داد كه پوست قهوهای و خارجی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و تركیبات فنولیك شامل كوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است كه خواص درمانی و پزشكی دارند.