براي داشتن يك برنامه غذايي مناسب در شيردهي بايد به ميزان اضافه وزن مادر در دوران بارداري و وضعيت كنوني اش توجه شود.
به گزارش خبرنگار وب دا، دكتر سوسن پارساي متخصص تغذيه با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين حقيقت دارد كه مادر براي شير ساختن و شير دادن به انرژي بيشتري نياز دارد اما اين انرژي به شرايط مادر و ميزان اضافه وزنش در دوارن بارداري دارد و به هيچ وجه براي همه مادران يكسان نيست.
وي افزود: بعضي از خانم ها به غير از اضافه وزن دوران بارداري فقط 2 تا 4 كيلوگرم چربي در بدن خود ذخيره مي كنند اين گروه از مادران مي توانند بدون آنكه غذاي خود را خيلي زياد كنند به فرزندشان شير دهند و پس از دوران شيردهي هم به وزن طبيعي خود برسند.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تصريح كرد: اگر اين كار درست انجام شود، مادر حدود 2 كيلوگرم در ماه، كاهش وزن خواهد داشت بدون آنكه محدوديت غذايي داشته باشد يا از رژيم هاي سخت استفاده كند.
وي خاطرنشان كرد: مادري كه وزنش نسبت به قدش كمتر است و در اصطلاح توده بدني اش كمتر از حد طبيعي است بايد ميزان غذاي خود را با توجه به اصول تغذيه صحيح بيشتر كند تا براي توليد شير از ذخاير بدنش استفاده نكند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر