نان، پاستا و
غلات پخته شده نیز در صورت كپكزدگی، باید دور ریخته شوند، چراكه مواد
غذایی نفوذپذیر میتوانند در زیر سطح نیز آلوده شوند.
1 - گوشت، سوسیس، کالباس و مرغ
در صورت كپك زدن گوشتهای كنسروی، ژامبونها و هات داگها، از آنجا كه این مواد غذایی رطوبت زیادی دارند و میتوانند علاوه بر سطح، به طور عمقی نیز آلوده شوند و امكان رشد باكتریهای دیگر نیز همراه با كپكها وجود دارد، باید دور ریخته شوند، همچنین در مورد باقیمانده گوشت و مرغ پختهشده نیز باید اینگونه عمل كرد، اما در مورد سالامی و سایر كالباسهای خشك عملآوری شده، میتوان كپك را از سطح آنها جدا كرده و بقیه آن را مصرف كرد.
2 - ماست، پنیر، خامه
ماست، خامهترش، پنیر خامهای و پنیرهای نرم، به دلیل رطوبت زیاد و نیز پنیرهای خرد شده و برشخورده (كه میتوانند با ابزار برش آلوده شود)، باید دور ریخته شود، اما در مورد پنیرهای سخت، میتوانید حداقل 2 سانتیمتر از اطراف و زیر محل كپكزدگی را جدا كنید و باقیمانده پنیر را برای مصرف دربسته جدیدی بپوشانید.
1 - گوشت، سوسیس، کالباس و مرغ
در صورت كپك زدن گوشتهای كنسروی، ژامبونها و هات داگها، از آنجا كه این مواد غذایی رطوبت زیادی دارند و میتوانند علاوه بر سطح، به طور عمقی نیز آلوده شوند و امكان رشد باكتریهای دیگر نیز همراه با كپكها وجود دارد، باید دور ریخته شوند، همچنین در مورد باقیمانده گوشت و مرغ پختهشده نیز باید اینگونه عمل كرد، اما در مورد سالامی و سایر كالباسهای خشك عملآوری شده، میتوان كپك را از سطح آنها جدا كرده و بقیه آن را مصرف كرد.
2 - ماست، پنیر، خامه
ماست، خامهترش، پنیر خامهای و پنیرهای نرم، به دلیل رطوبت زیاد و نیز پنیرهای خرد شده و برشخورده (كه میتوانند با ابزار برش آلوده شود)، باید دور ریخته شود، اما در مورد پنیرهای سخت، میتوانید حداقل 2 سانتیمتر از اطراف و زیر محل كپكزدگی را جدا كنید و باقیمانده پنیر را برای مصرف دربسته جدیدی بپوشانید.