خوردن روزانه يك سيب، شما را از مراجعه به متخصص قلب و عروق دور نگه مي‌دارد


مصرف روزانه سيب با كاهش سطح LDL‌ اكسيده شده، تأثير بسزايي در كاهش بروز بيماري تصلب شرايين دارد. 
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي، محققان دانشگاه ايالتي اوهايو با تجويز يك عدد سيب به طور روزانه درافراد بزرگسال 40 تا 60 ساله سالم و غيرسيگاري كه كمتر از 2 بار در ماه سيب مي‌خورند و مكمل‌هاي غذايي حاوي پلي فنول هم مصرف نمي‌كردند دريافتند كه خوردن روزانه يك عدد سيب به مدت 4 هفته حدود 40 درصداز سطح موادي در خون كه باعث تصلب شرايين يا سخت شدن رگ‌ها مي‌شود را كاهش مي‌دهد.
براساس اين گزارش محققان با مقايسه 16 نفر از افراد مورد مطالعه كه تحت تجويز روزانه يك عدد سيب بزرگ قرمز و يا زرد در اين مدت قرار گرفتند و 17 نفر كه كپسول‌هاي حاوي 194 ميلي‌گرم پلي فنول دريافت كردند و نيز 18 نفر كه از دارونماي بدون تركيبات پلي فنولي بهره بردند، افزودند كه مصرف يك سيب در روز به مدت 4 هفته اثر فوق‌العاده‌اي عليه LDL اكسيدشده خون دارد و گرفتن كپسول‌هاي حاوي پلي فنول هم در برخي موارد و شايد در دوزهاي بالاتر از اين مطالعه و يا براي كساني كه اصلاً سيب نمي‌خورند بتواند مؤثر باشد و اثرات مشابهي داشتهب اشد ولي اين اثرات به مراتب كمتر از خود سيب است.

نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است هيچ تأثيري بر ميزان LDL‌ اكسيد شده خون كساني كه از دارونما استفاده كردند مشاهده نشد.
به گفته محققان اثرات مهم سيب در كاهش LDL‌ اكسيدشده نسبت به ديگر آنتي‌اكسيدان‌هاي مورد مطالعه شامل كوركورين موجود در زردچوبه، چاي سبز و عصاره گوجه فرنگي به طور معني‌داري بيشتر بوده است.
گفتني است هنگامي كه رسوبات چربي و چربي‌هاي اكسيدشده به ويژه LDL‌ (چربي بد خون) اكسيد شده و ساير مواد در سرخرگهاي بدن تجمع يابند موجب تنگي عروق مي‌شوند و عبور خون دشوار مي‌شود كه به اين حالت تصلب شرايين مي‌گويند كه در نتيجه باعث بروز حمله قلبي و يا درد قفسه سينه مي‌شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر