مطالعات پژوهشگران سوئدي نشان ميدهد افرادي كه شكلات ميخورند، كمتر در معرض خطر سكته مغزي قرار دارند.
به گزارش ايسنا جام جم نوشت: تاكنون پژوهشهاي زيادي درخصوص خواص درماني شكلات و تاثيرات مثبت آن در فشارخون بيماريهاي قلبي انجام شده است. اين بار نوبت بررسي تاثير شكلات بر احتمال سكته مغزي است.
اين پژوهش نشان داده است احتمال ابتلا به سكته مغزي در افرادي كه به طور متوسط شكلات ميخورند در مقايسه با كساني كه هيچ شكلاتي نميخورند، كاهش مييابد البته اين بدان معني نيست كه مردم ميتوانند انتخاب شيوههاي سالم زندگي را براي يك تكه شكلات ناديده بگيرند.
در واقع اين پژوهش فقط به نوعي ارتباط ميان مصرف شكلات و كاهش خطر سكته مغزي اشاره دارد.
بسياري از مطالعات نشان ميدهد شكلات تلخ سودمندترين نوع شكلات است. با اين حال تحقيقات جديد در سوئد، كشوري كه در آن شكلات شيري محبوبيت بسياري دارد، صورت گرفته است.