خوردن سيب مقدار کلسترول بد قلب(LDL) را کاهش مي‌دهد


64-62.jpg
نتايج تحقيقات پژوهش‌گران نشان داد: خوردن يک سيب در روز مي‌تواند مقدار کلسترول بد قلب(LDL) را کاهش دهد.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خراسان، مطالعات جديد حاکي از آن است در افرادي که به مدت 4 هفته روزانه يک سيب مي‌خورند، 40 درصد سطح خون موادي که مرتبط با سخت شدن ديواره رگهاست، پايين‌تر است.

سيب داراي مقداري آنتي اکسيدان است که با خوردن آن اين مقدار به بدن مي‌رسد. نکته جالب اينجاست که اين مقدار آنتي اکسيدان بسيار سالم‌تر از مقدار آنتي اکسيداني است که با مصرف کپسول آن به دست مي‌آيد.

محققان بر اين باورند که در سيب ترکيبات ديگري نيز وجود دارد که داراي اثرات زيستي است و به نظر مي‌رسد اين ترکيبات در مقايسه با موادي که در ترکيبات غذايي طبخ شده وجود دارند خيلي بهتر جذب بدن مي‌شوند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر