مصرف مکملهای منیزیم خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد .
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند افرادی که بیشترین میزان مصرف منیزیم را در رژیم غذایی یا مکملهای ویتامینی دارند طی ۲۰ سال آینده، ۵۰ درصد کمتر به دیابت مبتلا میشوند.
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند افرادی که بیشترین میزان مصرف منیزیم را در رژیم غذایی یا مکملهای ویتامینی دارند طی ۲۰ سال آینده، ۵۰ درصد کمتر به دیابت مبتلا میشوند.
این
نتایج میتواند تا حدودی توجیه کند که چرا تا این حد به مصرف غلات سبوس
دار که سرشار از منیزیم هستند، برای کاهش خطر ابتلا به دیابت توصیه میشود.
گرچه
در مورد منیزیم مطالب مختلفی بیان شده و مطالعه این ماده معدنی چندان آسان
نیست. مکانیسمی که توسط آن دریافت منیزیم بر احتمال ابتلا به دیابت نوع دو
اثر میگذارد هنوز مشخص نشده است.
متخصصان تغذیه میگویند: اگر مقدار کافی عنصر منیزیم در رژیم غذایی خود بگنجانید، میتوانید از ابتلا به دیابت پیشگیری کنید.
دکتر
کاهی، متخصص دانشگاه کارولینای شمالی و دستیاران وی خاطرنشان کردند:
افرادی که بیشترین میزان مصرف منیزیم را در رژیم غذایی یا مکملهای
ویتامینی دارند طی ۲۰ سال آینده، ۵۰
درصد کمتر به دیابت مبتلا میشوند. این نتایج میتواند تا حدودی توجیه کند
که چرا تا این حد به مصرف غلات سبوس دار که سرشار از منیزیم هستند، برای
کاهش خطر ابتلا به دیابت توصیه میشود.
این
متخصصان معتقدند که باید مطالعات گستردهتری در این زمینه صورت گیرد تا
علت اصلی این رابطه در مصرف منیزیم و کاهش خطر بروز دیابت مشخص شود.
کارشناسان علوم پزشکی دانشگاه کارولینای شمالی برای بررسی این ارتباط ۴۴۹۷ مرد و زن ۱۸ تا ۳۰
ساله را مورد معاینه و آزمایش قرار دادند که هیچ یک از آنها در آغاز
بررسیها به دیابت مبتلا نبودند. آنها متوجه شدند افرادی که بیشترین میزان
منیزیم را در خونشان داشتند، ۴۷ درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت بودند.