آیا
تا به حال قبل از چشیدن غذا به آن نمک افزودهاید؟ با استفاده از ز
روشهای ساده زیر میتواند مقدار نمک برنامه غذاییتان را کاهش دهید.
برنامه بشقاب من
وزارت کشاورزی آمریکا توصیه میکند مقدار نمکی که میخورید را کاهش دهید.
یک قاشق غذاخوری نمک ۲۳۰۰ میلیگرم سدیم دارد که این میزان از آنچه کتابجه
راهنمای تغذیه آمریکاییها برای هر روز مصرفش را به شما توصیه میکند کمتر
است. افراد در معرض خطر – آفریقاییها و افرادی که فشار خون بالا و هر فردی
که بیش از ۴۰ سال دارد- نباید بیش از ۱۵۰۰ میلیگرم در روز استفاده
نمایند.
غذاهای
آماده و غذاهایی که در بیرون از منزل مصرف می کنیم بیش از ۹۰٪ سدیمی که هر
روز به بدن میرسد را تامین میکنند. پیروی از نکات زیر میتواند نمک مصرفی
ما را کاهش دهد.
-
غذاها را از مواد اولیه کم نمک یا با مقدار کمتری از مواد اولیه حاوی
نمکبالا استفاده نمایید. برای پخت نمک و پاستا و برنج و غلات و سبزیجات از
نمک استفاده نکنید.