يك
مطالعه جديد براي اولين بار با ارائه يك مدرك علمي نشان ميدهد كه آهسته
غذا خوردن موجب كمتر خوردن ميشود و شخص از غذا لذت بيشتري ميبرد.
در اين مطالعه ديده شد زمانيكه افراد يك غذاي ايتاليايي (پاستا و سس) را با حوصله و آهسته خوردند ۷۰كالري كمتر از زماني مصرف كردند كه به آنها گفته شد اين غذا را تا آنجاييكه ميتوانند سريع بخورند.
همچنين افراد شركتكننده در اين مطالعه زمانيكه اين اين غذا را آهسته خوردند آنرا را مطبوعتر ارزيابي كردند.
دكتر
“كتلين ملانسون” از دانشگاه “رود آيلند” در “كينگستون” زماني تصميم گرفت
اين مطالعه را انجام دهد كه دريافت مدرك علمي براي اثبات اين امر كه آهسته
خوردن موجب كاهش اشتها ميشود، وجود ندارد.
در اين مطالعه وي و همكارانش در دو وضعيت متفاوت به ۳۰زن جوان يك نوع غذايي ايتاليايي دادند.
اين زنان قبل از صرف هر وعده غذا يك صبحانه استاندارد حاوي ۴۰۰كالري خورده بودند و سپس مدت چهار ساعت هيچ چيز نخوردند.
در يك وضعيت به افراد شركتكننده در اين مطالعه يك قاشق بزرگ داده شد و به آنها گفتند تا جاييكه ميتوانند سريع غذا بخوردند.
در وضعيت ديگر افراد با قاشق كوچك غذا خوردند و به آنها گفته شد كه لقمههاي كوچك بگيرند و هر لقمه را ۱۵تا ۲۰بار بجوند.
در اين مطالعه ديده شد، زمانيكه افراد سريع غذا ميخوردند بطور متوسط ۶۴۶كالري در ۹دقيقه بدست آوردند.
اما طبق مطالعه آنها كه در نشست سالانه “انجمن مطالعه چاقي آمريكاي شمالي” ارائه شد، زمانيكه افراد آهسته غذا ميخوردند ۵۷۹كالري در عرض ۲۹ دقيقه مصرف كردند.
همچنين زمانيكه افراد آهسته غذا خوردند بلافاصله پس از صرف غذا احساس سيري و رضايت بيشتري كردند.
ملانسون گفت آهسته غذا خوردن به راستي موجب كاهش وزن ميشود و يا به مردم در حفظ وزن مطلوب كمك ميكند
منبع: http://www.abcdiet.net/index