جام جم آنلاين: آيا
تا به حال چيپس ميگو خوردهايد؟ همان محصول ترد نارنجي رنگي كه در برخي
قناديهاي مدرن يا آجيلفروشيها درون ظروفي بزرگ در ميان انواع و اقسام
خشكبار جلوهنمايي ميكند. اگر اين محصول را ميل كردهايد، طعم آن چگونه
بوده است؟ فكر ميكنيد در آن از گوشت ميگو استفاده شده است يا فقط ظاهري
ترد و فريبنده و طعم متفاوتي دارد؟
در بسياري از كشورهاي
آسيايي بهخصوص عرب زبان، درصدي گوشت ميگو به همراه افزودنيهايي، فرآوري و
ترد ميشود و آن را مانند انواع اسنكها به عنوان يك ميانوعده تنقلي
استفاده ميكنند.
جالب آن كه اين محصول
چند سالي است با قيمتي گران و ظاهري جذاب و طعمهاي متنوع به كشور ما هم
راه يافته و طرفداران خاص خود را دارد.
بد نيست بدانيد اغلب اين
محصولات از كشورهاي خارجي صادر شده و بخشي از آن نيز در داخل كشور توليد
مي شود البته بايد مراقب آن بخش از محصولات كه به صورت غيربهداشتي در
كارگاههاي زيرپلهاي از سوي افراد غيرمتخصص تهيه و عرضه ميشود، باشيم.
چيپس ميگو ارزش تغذيهاي چنداني ندارد
چيپس ميگو برخلاف ادعاي
عرضهكنندگان آن، اگر هم حاوي مقدار ناچيزي ميگو باشد مواد مغذي آن طي
فرآوري، دستخوش تغييراتي شده و نميتواند جايگزين ميگوي سالم و تازه باشد.