ذرت به دليل دارا بودن خواص تغذيه ای مفيد برای تقويت سلامت بدن و مبارزه با بيماری های قلبی و سرطان سودمند است.
کارشناس تغذيه معاونت غذا و
دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: بر اساس تحقیقات جدید به عمل آمده،
طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفيد آن شامل، کاروتنوئيدها (نسخه گياهی
ويتامين A) می شود که اين مواد تاثير به سزايی در کاهش خطر ابتلا به بيماری های قلبی و سرطان دارند.
فرشته کيقبادی افزود: ذرت پخته حتی پس از کاهش ذخيره ويتامين C خود،
خاصيت آنتی اکسيدانی اش را حفظ می کند. علاوه بر آنتي اکسيدان ها، اين
ماده غذايی مهم پس از طبخ، ترکيبی موسوم به اسيد فروليک آزاد می کند که خواص فوق العاده ای دارد.
وی
در ادامه افزود: اين خواص در ذرت شيرين به مراتب بيشتر است. ذرت در عين
حال منبع مفيدی از املاح و ويتامين ها شامل پتاسيم، فسفر، آهن و تيامين است