انار و رب انار خنثیکننده سموم کبدی، محافظ کبد و آنتیاکسيدانی قوی و تا حدی کاهنده کلسترول و فشارخون است.
به
گزارش وب دا، کارشناس تغذيه مرکز بهداشت شهرستان آزادشهر استان گلستان
افزود: انار سرشار از ترکيبات پلی فنولی است که باعث پايين آمدن کلسترول
بد خون ( LDL
) شده و اجازه نمی دهد صفحات چربی در عروق توليد شوند. انار، مواد مغذی
بسياری دارد. در هر 100 گرم از اين ميوه 240 ميلی گرم پتاسيم، 3 گرم فيبر،
13 ميلی گرم ويتامين C، 80 درصد آب و 50 کيلوکالری انرژی يافت می شود.
زهره
کاوسی افزود: در انار آهن نیز یافت می شود، ولی از انار نمی توان به عنوان
منبع آهن یاد کرد. ميزان قند این میوه نيز به حدی نیست که مانع مصرف
بيماران ديابتی شود.
وی تاکيد کرد: وقتی رُب اين ميوه تهيه می شود، پلی فنول و اسيد آلارژيک آن در اثر حرارت از بين نمی رود ولی مقداری از ويتامين c
آن کاهش پيدا می کند. با این وجود رُب انار نيز ارزش، غذايی بسيار دارد،
البته اگر از انار مرغوب و طی فرآيند بهداشتی تهيه شده باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر