گريپ فروت ميوهاي تو پُر، خوشطعم و مغذي است كه:
- سرشار از ویتامین C و پتاسیم ميباشد.
- منبعی غنی از فولات، آهن، كلسیم و سایر مواد معدنی است.
- انواع سرخ و صورتی آن سرشار از بتاكاروتن است كه بدن آن را به ویتامین A تبدیل ميكند.
- فیبر گیاهی گريپ فروت، فراوان است، ولی كالری كمي دارد.
- دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است كه از ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی جلوگيري ميكند.
نكته:
گريپ فروت ممكن است در افراد حساس به مركبات، واكنش حساسیتزا ایجاد كند. نصف گریپ فروت، افزون بر 50 درصد مقدار مجاز خوراكی توصیه شده حاوي ویتامین C، 325 گرم پتاسیم، 25 میكروگرم فولات، 40 میلیگرم كلسیم و 1 میلیگرم آهن است. یك فنجان گریپ فروت شیریننشده( بدون شكر) حاوي مقدار 95 میلیگرم ویتامین C و بیش از 150 درصد مقدار مجاز خوراكی توصیه شده ميباشد. همچنین بسیاری ديگر از مواد مغذی در آن وجود دارد. در گذشته، بسیاری از افراد از خوردن گریپ فروت بدون شكر، به دليل عصاره تلخ و ترش آن، خودداری میكردند، ولی به طور معمول با آمیختن آب گریپ فروت سرخ یا صورتی با سفید، مزه شیرین حاصل میشود. اگر آب پرتقال و گریپ فروت را با هم تركيب كنيد، نوشابه نیروبخشی به دست میآید كه نیاز به شیرین كردن ندارد. براساس برنامههای رژیم غذایی كه طی سالها از سوی سازمان نظارت بر مواد غذایی و دارویی آمریكا تنظیم شده، معلوم شده است كه گریپ فروت قدرت بینظیری در سوزاندن و از بین بردن چربیها دارد.گریپ فروت، میوهای مفید برای متعادل ساختن وزن بدن است و فیبر گیاهی فراوان آن گرسنگی را فرو مینشاند.
- سرشار از ویتامین C و پتاسیم ميباشد.
- منبعی غنی از فولات، آهن، كلسیم و سایر مواد معدنی است.
- انواع سرخ و صورتی آن سرشار از بتاكاروتن است كه بدن آن را به ویتامین A تبدیل ميكند.
- فیبر گیاهی گريپ فروت، فراوان است، ولی كالری كمي دارد.
- دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است كه از ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی جلوگيري ميكند.
نكته:
گريپ فروت ممكن است در افراد حساس به مركبات، واكنش حساسیتزا ایجاد كند. نصف گریپ فروت، افزون بر 50 درصد مقدار مجاز خوراكی توصیه شده حاوي ویتامین C، 325 گرم پتاسیم، 25 میكروگرم فولات، 40 میلیگرم كلسیم و 1 میلیگرم آهن است. یك فنجان گریپ فروت شیریننشده( بدون شكر) حاوي مقدار 95 میلیگرم ویتامین C و بیش از 150 درصد مقدار مجاز خوراكی توصیه شده ميباشد. همچنین بسیاری ديگر از مواد مغذی در آن وجود دارد. در گذشته، بسیاری از افراد از خوردن گریپ فروت بدون شكر، به دليل عصاره تلخ و ترش آن، خودداری میكردند، ولی به طور معمول با آمیختن آب گریپ فروت سرخ یا صورتی با سفید، مزه شیرین حاصل میشود. اگر آب پرتقال و گریپ فروت را با هم تركيب كنيد، نوشابه نیروبخشی به دست میآید كه نیاز به شیرین كردن ندارد. براساس برنامههای رژیم غذایی كه طی سالها از سوی سازمان نظارت بر مواد غذایی و دارویی آمریكا تنظیم شده، معلوم شده است كه گریپ فروت قدرت بینظیری در سوزاندن و از بین بردن چربیها دارد.گریپ فروت، میوهای مفید برای متعادل ساختن وزن بدن است و فیبر گیاهی فراوان آن گرسنگی را فرو مینشاند.