پژوهشگران علوم پزشکی در موسسه فناوری ویرجینیا می گویند نتایج بررسی های آنان نشان داده است کسانی که طعم ماهی را تحمل نمی کنند می توانند برای تامین اومگا سه از شیرهای غنی شده با امگا سه استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، انجمن قلب آمریکا توصیه میکند که مصرف دو نوبت ماهی چرب در هفته برای حفظ سلامت قلب و عروق ضروری است چون مطالعات تایید میکند که اسیدهای چرب امگا -۳ موجود در این ماهیها خطر آریتمی قلبی را کاهش میدهند. سطح تری گلیسیرید خون را پایین میآورند و در کاهش خطر تصلب شرایین و نیز پایین آوردن سطح فشار خون نقش موثر و سودمند دارند.
این محققان می گویند کسانی که طعم ماهی را تحمل نمی کنند و به همین علت از مصرف این ماده مهم مغذی محرومند می توانند می توانند برای تامین امگا سه مورد نیازشان از مکمل های حاوی این روغن مهم ، استفاده کنند.
دکتر سوزان ئی دانکان و همکارانش می گویند از بین این مکمل ها می توان به طور خاص به شیرهای غنی شده از امگا سه اشاره کرد.
با مصرف این شیرها می توان حدود چهارصد و سی و دو میلی گرم از پانصد میلی گرم نیاز روزانه امگا سه را تامین کرد.
محققین می گویند هنگامی که نوشیدنیهای لبنی با امگا -۳ غنی میشوند می توانند به سلامت قلب مصرف کنندگان بیشتر کمک کنند.
درفرایند تولید شیرغنی شده با امگا ۳ پارامترهای مهمی نقش دارند مهمترین پارامترهای موثر عبارتند از نوع امگا ۳ منبع تامین ان، پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مانند برنامه حرارتی و PH می با شند این محصول غنی شده فراسودمند در محافظت از قلب رگ ها و اندام تناسلی سیستم دفاعی و عصبی بدن می تواند مفید باشد.