سرپرست دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف روی وتعادل آن در بدن، نقش مهمی در عملکرد سیستم عصبی و پیشگیری و درمان افسردگی دارد.
به گزارش ایرنا، ˈ زهرا عبداللهیˈ روز سه شنبه در کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی در سنندج افزود: عنصر روی در گوشت، مرغ، ماهی، شیر و فرآورده های آن، جگر و غلات یافت می شود.
وی گفت: مصرف بیشتر سبزی، میوه، مغزها، حبوبات و غلات کامل، روغن زیتون، ماهی و لبنیات کم چرب در مقایسه با مصرف گوشت قرمز پرچرب، لبنیات پرچرب و روغن های حیوانی، الگوی غذایی مناسب تری برای پیشگیری و درمان افسردگی هستند.
وی با اشاره به این که شیوع افسردگی در افرادی که به طور مرتب چای سبز مصرف می کنند، کمتر است، افزود:از روش های کمک به روحیه فرد، خوردن چربی به مقدار کافی و نه زیاد است که برای این منظور باید انواع درست و مناسبی از چربی ها را انتخاب کرد.
وی گفت: مصرف بیشتر سبزی، میوه، مغزها، حبوبات و غلات کامل، روغن زیتون، ماهی و لبنیات کم چرب در مقایسه با مصرف گوشت قرمز پرچرب، لبنیات پرچرب و روغن های حیوانی، الگوی غذایی مناسب تری برای پیشگیری و درمان افسردگی هستند.
وی با اشاره به این که شیوع افسردگی در افرادی که به طور مرتب چای سبز مصرف می کنند، کمتر است، افزود:از روش های کمک به روحیه فرد، خوردن چربی به مقدار کافی و نه زیاد است که برای این منظور باید انواع درست و مناسبی از چربی ها را انتخاب کرد.