به منظور افزايش جذب آهن؛ همراه با غذا آبليمو مصرف كنيد

  

برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابه‌های گازدار و لبنیات مصرف نشود و به جای آن از شربت آب لیمو و سالاد استفاده نمایید چراكه مواد حاوی ویتامین ث هستند که به جذب آهن غذا کمک می‌کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكي يزد در گفت و گو با خبرنگار وب دا در خصوص بيماري كم خوني اظهارداشت: کم خونی کاهش میزان سلول خونی است به عبارتی ديگر؛ کاهش مقدار هموگلبین خون كم خوني تلقي مي شود.
دكتر اعظم السادات هاشمی ضمن اشاره به اینکه کم خونی‌ها برحسب سن و جنس متفاوت است اظهار داشت: علائم کم خونی در نوزادان کمتر دیده می‌شود مگر در مواردی خاص و در کودکی بصورت رنگ پریدگی، بی‌اشتهایی، خلق و خوی نا‌آرام، عدم تمرکز حواس، فراموشی، خرد شدن ناخن‌ها، محو شدن خطوط دست و تپش خود را نشان می‌دهد.
اين فوق تخصص خون و سرطان کودکان ادامه داد: مصرف گوشت، جگر، عدس، خشکبار مانند زرد آلو غنی از آهن هستند.
وي با بيان اين كه چای و لبنیات مانع جذب آهن می‌گردد توصيه كرد:  دو ساعت قبل و دو ساعت بعد از مواد غنی از آهن نباید از چاي و لبنيات استفاده  كرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكي يزد با اشاره به جذب بهتر آهن در بدن گفت: برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابه‌های گازدار و لبنیات مصرف نشود و به جای آن از شربت آب لیمو و سالاد استفاده نمایید چراكه مواد حاوی ویتامین ث هستند که به جذب آهن غذا کمک می‌کنند.

وی بهترین راه حل کم خونی‌های ناشی از عادات بد غذایی را استفاده از غذاهای سنتی و حذف غذاهای فست فود دانست و افزود: غذاهای سنتی مثل سالاد میوه، سبزیجات و خوردن غذاهای خوب از کم خونی‌ها پیشگیری می‌کند.
 دکتر هاشمی در خصوص راه‌های درمان کم خونی گفت: شناخت علائم کم خونی، مراجعه به موقع به پزشک و ذخیره B۱۲، انجام آزمایش قبل از ازدواج  و استفاده از منابع فولیک اسید مثل سبزیجات از جمله راه‌های درمان به شمار می‌روند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر