میگویند
میزان آلودگی ادویهها بسیار زیاد است و انواعی از آن تقلبی و حاوی
ترکیبات شیمیایی و مواد رنگی است، اما آیا این گفتهها حقیقت دارد؟ اصلا
ادویهجات تا چه میزان میتوانند ارزش تغذیهای غذاهایمان را بالا ببرند؟
اگر تا به حال به دستپخت آشپزهای مختلف دقت کرده باشید، تفاوت اصلی غذای آنها را در استفاده از ادویهجات مختلف مییابید.
در
واقع ادویهها برای بهتر کردن طعم غذا استفاده میشود و اکثر ما برای
افزایش ارزش غذایی از آن استفاده نمیکنیم. چرا؟ به دلیل آن که میزان
استفاده از ادویهها در هر وعده غذایی بسیار ناچیز است و نمیتواند
تامینکننده مواد مغذی بدن ما باشد.
البته
این را بدانید مصرف زیاد ادویهجات با تحریک غدد بزاقی منجر به افزایش
اشتها و سهلالهضم شدن غذا میشود و حتی گفته میشود دارچین، مکمل دارویی
آنتیبیوتیک است و به درمان برخی عفونتها کمک میکند و برای مبتلایان به
دیابت و افرادی که از درد معده رنج میبرند، مفيد است.
زردچوبه، خاصیت ضدالتهابی دارد و فلفل، سوخت و ساز بدن را بالا ميبرد و استفاده مستمر آن در رژیمهای غذایی کمکالری توصیه میشود.