گریپ فروت یك میوه اسیدی است و بهتر است آن را همراه دیگر مركبات مصرف كرد و هنگامیكه آن را میبرید زود مصرف كنید زیرا در اثر ماندن مواد موثر خود را از دست داده و تلخ میشود .
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مردم سالاری ؛ اسانس گریپ فروت به روش ایجاد فشار بالا در مجاورت سرما از قسمت پوست خارجی میوه تازه به دست میآید. البته اسانسی هم به روش تقطیر با بخار آب از پوست میوه و خود میوه تهیه میشود که برای استفاده آروماتراپی توصیه نمیشود. این اسانس به رنگ کرم مایل به زرد کم رنگ با بوی متوسط، شیرین و شبیه بوی اسانس نارنج و به شدت فرار است که در طب آروماتراپی در درمان سلولیت (التهاب سلولها)، سرماخوردگی، آنفلوآنزا، افسردگی خفیف و خستگی عصبی به کار میرود.
موارد احتیاط:
- مصرف اسانس تهیه شده به روش ایجاد فشار بالا در مجاورت سرما باعث پیدایش واکنش افزایش حساسیت پوست نسبت به نور و ایجاد کک و مک میشود، بنابراین پس از استعمال این اسانس از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب خودداری شود.
- این اسانس هم مانند سایر اسانسهای بدست آمده از مرکبات پس از باز کردن درب شیشه 6 تا 9 ماه قابل مصرف است.
- چنانچه اسانس برای درمان سلولیت مصرف میشود باید درمان به صورت ماساژ انجام گیرد.