ذائقه افراد از دوران کودکی شکل می گیرد و والدین باید علاقه کودک به غذایی سالم را از این دوران پرورش دهند.
به
گزارش وب دا، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم
پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کودکان به دلیل فعالیت زیاد در رشد سریع به
وعده های غذایی بیشتری نیاز دارند، اظهار داشت: برای پیشگیری از سوء تغذیه
کودکان و پرورش ذائقه سالم وی، والدین باید مصرف تنقلات کم ارزش همچون پفک،
چیپس، نوشابه های گاز دار و کیک های آماده را کاهش داده و به جای آن از
میان وعده های مناسب از جمله انواع میوه ها، خشکبار، ساندویچ های نان و
پنیر و تخم مرغ استفاده کنند.
دکتر
زهرا اباصلتی خاطر نشان کرد: برای مقوی و مغذی کردن غذای کودکان، مقدار
کمی روغن یا کره و همچنین تخم مرغ، حبوبات، گوشت و سبزیجات تازه به غذای
آنها اضافه شود.
کارشناس
مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به
اینکه تغذیه مناسب از جمله خوردن صبحانه و میان وعده در ارتقاء سلامت و
افزایش یادگیری دانش آموزان بسیار موثر است، خاطر نشان کرد: در یک برنامه
غذایی سالم ، رعایت تعادل و تنوع غذایی ضروری است و گنجاندن تمام گروههای
غذایی در وعده های خوراکی کودکان و حذف مواد ناسالم نقش موثری در سلامتی
دانش آموز و کودکان ایفا می کند.
دکتر
زهرا اباصلتی تصریح کرد: انتخاب میان وعده مناسب موثر در سلامتی، جایگزینی
آب به عنوان نوشیدنی مفید به جای نوشیدنی های غیر مفید، مصرف متعادل شیر
به طور روزانه، توجه به سلامت تغذیه ای کودک با هدف پرورش جسمی سالم برای
آینده و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای بومی منطقه ای به جای غذاهای آماده
از مهمترین نکاتی است که در پرورش ذائقه کودکان باید به آن توجه شود.