از آنجايي كه گوشت چرخ شده، آلودگي تا همه اعماق گوشت وارد مي شود و سريع فاسد مي شود، بايد سريع تر بسته بندي و فريز شود.
به گزارش وب دا، كارشناس مواد آشاميدني و بهداشتي
معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد در خصوص نگهداري مواد غذايي در
يخچال و فريزر گفت: با توچه به اينكه دماي فريز بالاتر از يخچال است، گوشت
و مرغ را مي توان تا دو هفته در يخچال و بيش از يك سال در فريزر نگهداري
کرد.
رضا
موركيان با بيان اينكه نحوه نگهداري هركدام از مواد غذايي پخته و آماده
مصرف مانند نان و ساير مواد غذايي شرايط خاصي دارد، ادامه داد: مواد غذايي
پخته كه بيش از نياز به مصرف است و بايد نگهداري شوند، بايستي بلافاصله بعد
از سرد شدن و قبل از اينكه آلودگي ثانويه به آن منتقل شود و ارزش غذايي آن پايين بيايد در بسته هاي مناسب بسته بندي كرده و در فريزر نگهداري شود.
وي
با اشاره به اين كه دماي فريزر بايد به حدي باشد كه هرچه سريع تر ماده
غذايي را منجمد كند توصيه كرد: از آنجايي كه گوشت چرخ شده، آلودگي تا همه
اعماق گوشت وارد مي شود و سريع فاسد مي شود، بايد سريع تر بسته بندي و فريز
شود.
اين
كارشناس در خصوص نحوه بسته بندي موادغذايي گفت: قطر بسته بندي موادغذايي
بايد كم باشد تا مواد غذايي سريع تر منجمد شود و كريستال هاي يخ ريزتر
تشكيل شود چراكه هرچه يخ هاي ريزتري در مواد غذايي ايجاد شود، سلول هاي
ماده غذايي را كمتر از بين مي برد و از دست دادن مواد مغذي را كاهش خواهد
داد.
موركيان
تصريح كرد: زماني كه قطر بسته بندي كم باشد، زمان در آمدن از حالت انجماد
نيز كمتر خواهد بود و در مورد گوشت اين موضوع از اهميت بيشتري برخوردار است
چرا كه گوشت سريع تر از حالت انجماد خارج مي شود و كمتر آسيب مي بيند.