در روز هفت گردو بخورید تا سالم بمانید

بنابر یافته‌های محققان آمریکایی با توجه به میزان آنتی‌اکسیدان مرغوب موجود در گردو از این پس باید آن را سلطان آجیل‌ها بنامیم. این محققان توصیه می‌کنند تا با مصرف روزانه هفت عدد گردو از فواید بیشماری که گردو برای سلامتی به همراه دارد، بهره‌مند شوید.
 
آفتاب: جو وینسون از دانشگاه اسکرانتون سلنفرانسیسکو در مورد خواص گردو چنین می‌گوید: "گردو بالاتر از سایر آجیل‌ها از جمله بادام زمینی، بادام و پسته قرار می‌گیرد. میزان آنتی‌اکسیدان موجود در گردو تقریبا دو برابر بیشتر از میزان آن در سایر آجیل‌هاییست که به طور معمول مصرف می‌شوند، ولی با این وجود متاسفانه مردم زیاد به خوردن گردو رغبت نشان نمی‌دهند. در پژوهش اخیر پیشنهاد شده تا مردم برای داشتن رژیم غذایی سالم‌تر بیشتر از گردو استفاده کنند."

وینسون در ضمن تاکید می‌کند که در کل آجیل‌ها دارای فواید تغذیه‌ای فراوانی هستند. آجیل‌ها حاوی مقادیر فراوان پروتئین باکیفیت می‌باشند که می‌تواند جایگزینی برای گوشت باشد. به این مورد باید ویتامین‌ها و مواد معدنی، فیبر رژیمی موجود در آجیل‌ها را هم اضافه کنید.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مصرف میزان کمی آجیل یا کره‌ی بادام زمینی می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، برخی از انواع سرطان، سنگ کیسه‌ی صفرا، دیابت نوع ۲ و بسیاری امراض دیگر موثر باشد.

به گزارش فرارو،آنگونه که آقای وینسون می‌گوید آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گردو دو تا پانزده برابر قوی‌تر از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در ویتامین E هستند. ویتامین E خود از لحاظ دارا بودن آنتی‌اکسیدان مشهور است.

این یافته‌ها در دویست و چهل و یکمین نشست انجمن شیمی آمریکا در کالیفرنیا ارایه شده اند.

مصرف ترب و رهایی از سنگ مثانه

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف آب برگ و ساقه ترب، سنگ مثانه را خارج می‌کند.
اصغر نقشی در گفت و گو با ایسنا، افزود: چکاندن روزی سه بار و هر بار چند قطره از آب ریشه ترب، خارش چشم را برطرف خواهد کرد.
وی تصریح کرد: برگ، ریشه و تخم تُرب مصارف دارویی فراوانی دارند.

more آشنایی با خواص درمانی تربچه
نقشی ترب همراه با پوست را برای درمان یبوست ضروری دانست  و ادامه داد: ریشه انواع ترب خاصیت ملیّن داشته و برای درمان یبوست استفاده از ریشه ترب همراه با پوست آن بعد از غذا سفارش شده است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: این گیاه، زراعی بوده و در سراسر کشور کاشته می‌شود.
وی درباره خواص دیگر آب ترب اظهار داشت: کارشناسان آب ریشه ترب را برای درمان خارش چشم و تقویت آن توصیه کرده‌اند.

برنج قهوه‌ای و کاهش قند خون


به گفته متخصصان اروپایی، برنج سفید به این دلیل سفیدرنگ است که آسیاب و تصفیه می‌شود و به همین دلیل ارزش غذایی آن تا حدود زیادی از بین می‌رود؛ اما شرایط برنج قهوه‌ای به طور کامل متفاوت است.
مصرف برنج قهوه‌ای خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.
به گفته متخصصان اروپایی، برنج سفید به این دلیل سفیدرنگ است که آسیاب و تصفیه می‌شود و به همین دلیل ارزش غذایی آن تا حدود زیادی از بین می‌رود؛ اما شرایط برنج قهوه‌ای به طور کامل متفاوت است چرا که این نوع برنج آسیاب نشده و برای همین خواص مغذی آن حفظ شده است.
در واقع اگر شما به جای حدود 340 گرم برنج سفیدی که در هفته مصرف می‌کنید برنج قهوه‌ای مصرف کنید، خطر ابتلا به دیابت، تا 16درصد کاهش می‌یابد و اگر به جای مصرف برنج سفید، دانه غلات کامل (شامل جو، جوی دو سر و سبوس) را جایگزین کنید این خطر را تا 36 درصد کاهش می‌دهید.
همشهری تندرستی

ماکارونی بخورید تا استرس نگیرید


متخصصان تغذیه می‌گویند مصرف کربوهیدرات‌ها باعث می‌شود که مغز، سروتونین بیشتری تولید کند؛ ماده‌ای که از آن به عنوان آرامبخش طبیعی بدن یاد می‌شود.
آیا می‌دانستید غذاهایی وجود دارند که باعث کاهش استرس‌تان می‌شوند؟
متخصصان تغذیه هلندی می‌گویند، مصرف کربوهیدرات‌های مرکب بهتر از انواع ساده آن است چون با سرعت کمتری هضم می‌شوند.
این ماده در غذاهایی مثل غلات سبوس‌دار صبحانه، نان، نان جو و به ویژه انواع پاستا و ماکارونی وجود دارد.
از طرفی مطالعات نشان می‌دهد مصرف مرکبات، اسفناج، انواع ماهی به ویژه سالمون، چای سیاه، پسته و بادام، آووکادو و شیر نیز به کاهش سطح هورمون‌های استرس منجر می‌شوند.
اگر به فکر سلامت اعصابتان هستید و می‌خواهید از شر استرس‌های روزمره خلاص شوید، همه این مواد غذایی را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید.
همشهری تندرستی

آشنایی با خواص هندوانه‏ زرد یا هندوانه آناناسی

بیش از پنجاه نوع هندوانه وجود دارد که "هندوانه‏ زرد" یکی از آن‌ها است. این هندوانه در ایران بیشتر به نام "هندوانه آناناسی" معروف است.
هندوانه‏ زرد در تمام فصول سال یافت می‌شود، اما در تابستان به نقطه‏‏ اوج خود می‏‌رسد.
در هندوانه‌های معمولی رنگدانه‌ای به نام "لیکوپن" وجود دارد که باعث ایجاد رنگ قرمز در آنها می‌شود و خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، ولی هندوانه‌ی آناناسی، فاقد این رنگدانه است و به همین دلیل زرد رنگ می‌باشد. لیکوپن مسئول ایجاد رنگ قرمز در گوجه ‌فرنگی و گریپ‌فروت نیز می‏‌باشد.
به گفته محققان، لیکوپن هندوانه‌ زرد در اثر تغییرات ژنتیکی مختلف در طی زمان، از بین رفته است.
نکته‏ قابل توجه این هندوانه غیرمعمول، رنگ زرد روشن متمایل به نور آفتاب آن می‌باشد. از دیگر مشخصات متمایز آن بافت نرم آن می‌باشد که مزه‌‏ای شیرین و نیرو بخش دارد. گاهی اوقات هم دانه‏‌های سیاه در لابه‌لای بافت گوشتی آبدار این میوه دیده می‏‌شوند.
هندوانه‏‌های زرد چه بیضی شکل و چه گرد، انواع جالب و قابل توجهی هستند که مزه آنها کمی با مزه‏ هندوانه ‏ معمول قرمز رنگی که ما می‌خوریم، متفاوت است. اما پوست آن‌ها شبیه همان هندوانه‌های قرمز رنگ است.

کاهش وزن با 7 راه عجیب و غریب

7 راه عجیب برای کاهش وزن همه ما می دانیم که رژیم عذایی درست و ورزش بهترین راه ها برای کاهش وزن و تناسب اندام هستند، ولی راه های دیگری هم وجود دارد که روند کاهش وزن را تسهیل و تسریع می کنند. اگر از رژیم های تکراری خسته هستید و دوست دارید راه های جدیدی را امتحان کنید حتما این مطلب را بخوانید.






برترین ها:
همه ما می دانیم که رژیم عذایی درست و ورزش بهترین راه ها برای کاهش وزن و تناسب اندام هستند، ولی راه های دیگری هم وجود دارد که روند کاهش وزن را تسهیل و تسریع می کنند. اگر از رژیم های تکراری خسته هستید و دوست دارید راه های جدیدی را امتحان کنید حتما این مطلب را بخوانید.

رژیم غذایی مناسب با گروه خونی شما

هر گروه خونی تغذیه خاص خود را دارد نتایج تحقیقات پژوهشگران مشخص کرده که نیاز ما به مواد غذایی مشخص، و نیز تنوع فعالیت‌های فیزیکی به نوع گروه خونی ما بستگی دارد و تمام این ریزه‌کاری‌ها به صورت رمز در ژن‌های ما ثبت شده است.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز:  بگویید گروه خونی‌تان چیست تا بگوییم رژیم مناسب‌ برای شما کدام است! باورتان نمی‌شود؟! فکر می‌کنید قضیه رمالی و فالگیری در میان است؟ خیر، اصلا هم اینطور نیست! نتایج تحقیقات پژوهشگران مشخص کرده که نیاز ما به مواد غذایی مشخص، و نیز تنوع فعالیت‌های فیزیکی به نوع گروه خونی ما بستگی دارد و تمام این ریزه‌کاری‌ها به صورت رمز در ژن‌های ما ثبت شده است. حالا گروه خونی خود را در ادامه مطلب پیدا کنید تا متوجه شوید کدام غذا برای شما مناسب است و چگونه باید متناسب بمانید. شاید به این ترتیب بتوانید علل شکست رژیم‌های قبلی‌تان را پیدا کنید!

اگر گروه خونی شماO است
پرقدمت‌ترین در تاریخ بشر

دیرینه‌ترین گروه خونی تاریخ همین گروه خون است؛ در طول زمان وقتی آدم‌ها فقط گوشت می‌خوردند، این گروه خونی رایج‌ترین بود. پزشکان به افرادی که دارای این گروه خونی هستند، «شکارچی» می‌گویند. افرادی که گروه خونی‌شان O است، در صورتی‌که استفاده از پروتئین‌های حیوانی را بسیار زیاد کرده و البته ورزش سخت را هم در کنارش آغاز کنند، می‌توانند سرعت سوخت و ساز کالری را در بدن خود افزایش دهند.

مصرف زياد مكمل‌هاي غذايي باعث آسيب كبد مي‌شود

 علاوه بر استامينوفن، استفاده از دوزهاي بالاي مكمل‌هاي غذايي نيز تأثير زيادي در ايجاد بيماري‌هاي كبدي دارد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي متخصصين كبد لويولا در تحقيقات خود بر روي داروها دريافتند استامينوفن فقط يكي از داروهاي زيادي است كه تأثير منفي بر سلامت كبد دارد.
نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است: مصرف كاوا، كمفدي، والرين، ويتامين A‌، نياسين و حتي چاي سبز در دوزهاي بالا مي‌توانند فاكتورهايي جدي براي افزايش بروز بيماري‌هاي كبدي محسوب شوند.
نتايج ديگر اين مطالعه ضمن بيان اين كه بيماري‌هاي كبدي وابسته به دوز استامينوفن علت 50 درصد وقوع نارسايي حاد كبد در آمريكاست، مي‌افزايد: در حالي كه آگاهي از خطرات ناشي از مصرف زياد استامينوفن افزايش يافته است اما بسياري از متخصصان و مصرف‌كنندگان از خطرات مصرف زياد بسياري از مكمل‌هاي محبوب گياهي و تغذيه‌اي كه مي‌توانند باعث مسموميت‌هاي كبدي شوند، ناآگاهند.
به گفته محققان، شناسايي، تشخيص و درمان آسيب‌ها و بيماري‌هاي كبدي ناشي از مصرف داروها اغلب دشوار بوده است و بهترين راه پيشگيري از وقوع اين بيماري، استفاده از مقادير پايين اين داروها در مواقع لزوم است .

موادغذایی خام را در طبقات پایینی یخچال نگهداری کنید

 به منظور پیشگیری از بروز مسومیت غذایی؛
موادغذایی خام را از مواد غذایی پخته جدا کنید و مواد غذایی خام را در پایین یخچال نگه داشته تا آب آن‌ها روی موادغذایی دیگر سرایت نکرده و آن‌ها را آلوده نکند. 
به گزارش وب دا، کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص علائم متداول مسمومیت غذایی اظهارداشت: علائم مسمومیت غذایی ممکن است متغیر باشد و بستگی به نوع باکتری دارد که بیماری را به وجود آورده است.
علی اکبر کمالی اردکانی حالت تهوع، دل پیچه، اسهال، تب  و سردرد را از علائم شایع این مسمومیت عنوان کرد و افزود: علائم بیماری ممکن است خفیف تا شدید باشد یا ممکن است بلافاصله بعد از صرف غذا یا چند ساعت بعد از آن ایجاد شود.
وی با بیان این که مسمومیت غذایی ممکن است ۲۴ ساعت تا ۵ روز به طول انجامد، گفت:  برخی پاتوژن‌های موادغذایی علائم دیگری نیز به وجود می‌آورند. برای مثال، پاتوژن لیستریا ممکن است منجر به سقط جنین یا مننژیت در افراد آسیب پذیر شود. مسمومیت غذایی همچنین ممکن است موجب بروز بیماری‌ها و علائم طولانی مدت دیگری را نیز به وجود آورد.
این کارشناس توصیه کرد: اگر برخی از علائمی که در بالا ذکر شد را تجربه می‌کنید و تصور می‌کنید که دچار مسمومیت غذایی شده‌اید، بلافاصله به دکتر مراجعه کنید.

ماده موجود در کشمش از تخریب سلول ها جلوگیری می کند

 ميوه خشک شده ی انگور یا کشمش حاوی ماده موثره ای به نام فنول است. فنولهايی که در ميوه ها يافت می شوند، فعاليت های آنتی اکسيدانی دارند و از تخريب های سلولی، که در بدن رخ می دهند و پايه اکسيژنی دارند، جلوگيری می کنند.
 کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گلستان در خصوص استفاده از کشمش گفت: مطالعات نشان داده که کشمش، بين 50 ميوه ای است که حاوی بروم نيز می باشد، بايد بدانيم که بروم ماده معدنی است که رابطه مستقيم با سلامت دارد و در سلامت استخوان زنان نقش عمده ای را ايفا می کند و برای تبديل استروژن و ويتامين دی به شکل های فعال آنها مورد نياز است.
رزا بابايی افزود: بعد از يائسگی در زنان ميزان استروژن کاهش می يابد و باعث حساس شدن استخوان ها می شود تا آن جا که هورمون پاراتيروئيد دستور به برداشت کلسيم از استخوان ها را می دهد.
وی افزود: مطالعات نشان داده که بروم از آرتوروز و پوکی استخوان جلوگيری می کند و تاثيرات مفيد استروژن درمانی در زنانی که به سن يائسگی رسيده اند را افزايش می دهد. اين ميوه همچنين منبع خوبی از فيبر،آنتی اکسيدان و آهن و انرژی است. 600 گرم کشمش،90درصد آهن مورد نياز بدن را تامين می کند.آنتی اکسيدان موجود در کشمش از پيری زودرس و بيماری های حاصله از آن می کاهد.