به گفته متخصصان اروپایی، برنج سفید به این دلیل سفیدرنگ است که آسیاب و تصفیه میشود و به همین دلیل ارزش غذایی آن تا حدود زیادی از بین میرود؛ اما شرایط برنج قهوهای به طور کامل متفاوت است.
به گفته متخصصان اروپایی، برنج سفید به این دلیل سفیدرنگ است که آسیاب و تصفیه میشود و به همین دلیل ارزش غذایی آن تا حدود زیادی از بین میرود؛ اما شرایط برنج قهوهای به طور کامل متفاوت است چرا که این نوع برنج آسیاب نشده و برای همین خواص مغذی آن حفظ شده است.
در واقع اگر شما به جای حدود 340 گرم برنج سفیدی که در هفته مصرف میکنید برنج قهوهای مصرف کنید، خطر ابتلا به دیابت، تا 16درصد کاهش مییابد و اگر به جای مصرف برنج سفید، دانه غلات کامل (شامل جو، جوی دو سر و سبوس) را جایگزین کنید این خطر را تا 36 درصد کاهش میدهید.
همشهری تندرستی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر