روش عجیب لاغری با یک ماده چاق کننده

افرادی كه چند بار در هفته شكلات می‌خورند، نسبت به اشخاصی كه اصلا از این خوراكی استقبال نمی‌كنند، وزن كمتری دارند.به‌نظر می‌رسد آنتی‌اكسیدان‌های موجود در شكلات فواید زیادی برای سلامت دارد كه از جمله آن‌ها می‌توان به پایین‌آمدن فشارخون، كلسترول و مهم‌تر از همه كاهش‌وزن اشاره كرد.به همین دلیل افرادی كه 5 بار در هفته شكلات می‌خورند معمولا بین 3/2 تا 2/3 كیلوگرم از اشخاصی كه شكلات دوست ندارند، لاغرتر هستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برترین ها ؛ آنتی‌اكسیدان‌ها و مواد شیمیایی موجود در شكلات همچنین میزان حساسیت بدن نسبت به انسولین را هم بیشتر می‌كند كه این عامل نقش زیادی در كنترل قند خون دارد. یكی از این مواد آنتی‌اكسیدان‌هایی به نام فلاونوئیدها هستند كه به‌خصوص در شكلات‌های سیاه به وفور یافت می‌شوند. البته برای آن‌كه شما بهترین نتیجه را از خوردن شكلات بگیرید، بهتر است آن را جایگزین بخشی از غذای خود كنید تا مجموع كالری دریافتی روزانه شما تغییر نكند. همچنین بهتر است، بیشتر از شكلات‌های سیاه  استفاده كنید.

چرا باید سیب را با پوست بخورید

یك تركیب موجود در پوست سیب به نام «اسید اورسولیك» می‌تواند از شما در برابر افزایش وزن محافظت كند.

برترین مجله اینترنتی ایران


 برترین ها: یك تركیب موجود در پوست سیب به نام «اسید اورسولیك» می‌تواند از شما در برابر افزایش وزن محافظت كند.



تحقیقات نشان می‌دهد، این تركیب می‌تواند باعث افزایش حجم عضلانی و تولید چربی‌های قهوه‌ای رنگ شود كه برای بدن فواید زیادی دارد. عضلات نقش مهمی در سوزاندن كالری‌های بدن دارند و به كاهش وزن كمك می‌كنند. چربی‌های قهوه‌ای هم مانع از افزایش وزن شده و هنگام نیاز به سرعت به كالری تبدیل می‌شوند. این چربی‌ها همچنین نقش زیادی را در كنترل قند خون و كلسترول بازی می‌كنند. بافت چربى قهوه‌اى در افراد جوان‌تر و لاغرتر كه قند خون طبیعى دارند، بیشتر است و باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود. مصرف سیب همچنین فواید زیادی برای سالمندان دارد، زیرا همراه با افزایش سن، آنها کم​کم عضلات خود را از دست می​دهند. این عامل می‌تواند باعث ضعف عضلانی و حتی فلج شود. تحقیقات دیگر در زنان نشان می‌دهد، میزان كلسترول مضر زنانی كه سیب مصرف كرده بودند به‌طور متوسط 23 درصد كاهش و میزان كلسترول مفید آنها 4 درصد افزایش پیدا می‌كند.

تغذیه نامناسب مهم ترین عامل در کاهش شیر مادر است

به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: دوره ی شیردهی یک دوره ی حساس برای مادر و کودک تلقی می شود و تغذیه مادر در این دوران از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا از طرفی تأمین کننده نیاز های کودک می باشد و از طرفی برخلاف تصور عمومی که تنها دوران بارداری را  دوره ی افزایش نیاز بدن مادر می دانند. در زمان شیردهی نیز مادر نسبت به حالت معمول نیازمند انرژی، ویتامین ها و املاح بیشتری است.
معصومه مشهدی، استراحت کافی، مصرف مایعات، تغذیه مناسب، مصرف شیر افزاهایی از جمله  زیره، رازیانه، ریحان، شبدر، شیر بادام، كنجد، شاهدانه، شیر، ماست و دوغ ، ماهی، كاهو و غلات پرك شده مخصوصاً جوی‌ پرك شده، دم کرده رازیانه و بذر شوید را از جمله راهکارهای افزایش شیر مادر برشمرد.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان بردسکن با اشاره به اینکه مواد غذایی مختلفی که مادر شیرده در طول شبانه روز مصرف می کند بر روی شیر او نیز بی تاثیر نیست، تصریح کرد: دل درد، نا آرامی و كولیت كه برخی از شیرخواران دچار آن می ‌شوند، می ‌تواند بر اثر غذایی كه مادر خورده است، به وجود آمده باشد. همچنین بو و طعم مواد غذایی وارد شده در شیر مادر ممكن است، شیرخوار را نسبت به خوردن شیر بی‌ میل كند.
معصومه مشهدی  افزود: از جمله برخی مواد غذایی که می‌ تواند طعم و بوی شیر مادر را تغییر دهد و احتمال ایجاد دل‌ دردهای 24 ساعته شیرخوار را به دنبال دارد؛ می ‌توان به سیر، پیاز، كلم، شلغم، لوبیای سبز، حبوبات، ریواس و زردآلو اشاره كرد.
وی گفت: مصرف زیاد هندوانه، خربزه، هلو و دیگر میوه‌ های نوبرانه، نرسیده و كال در ایجاد اسهال و دل ‌درد كودكان تأثیر می ‌گذارند.کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در بعضی خانواده ‌ها مصرف برخی مواد غذایی مانند: شیر گاو، تخم‌ مرغ، فرآورده‌ های گوشتی، بادام ‌زمینی و فرآورده ‌های سویا توسط مادر، در فرزند شیرخوار ایجاد حساسیت و آلرژی می ‌كند، كه بهتر است از برنامه غذایی حذف شوند.
وی گفت: مادران با توجه به نوع مواد غذایی مصرفی و عكس‌العمل فرزند شان، می ‌توانند تصمیم بگیرند كه كدام ماده غذایی را حذف كنند یا از میزان مصرف‌ شان بكاهند.

صبحانه نقش کلیدی در تمركز و پيشرفت درسی دانش آموزان دارد

 
صبحانه به عنوان اصلی ترین وعده غذایی نقش موثری در افزایش تمرکز و پیشرفت درسی دانش آموزان ایفاء می کند.
به گزارش وب دا، مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن با اشاره به اینکه وعده صبحانه بسيار مهم است و بايد به شدت مورد توجه دانش آموزان، والدين و آموزگاران قرار گيرد، اظهار داشت: کاهش تمرکز، کاهش قند خون، اختلال در فعالیت طبیعی مغز، بیحالی و بروز مشکلات تغذیه ای از عوارض بی توجهی به این وعده غذایی به شمار می رود.
دکتر حسین زاده به والدين توصيه كرد: كه صبحانه را به عنوان يك وعده غذايي مهم تلقي كنند و با حذف عادات غذایی نادرست، روش های مناسب تغذیه ای را به منظور تامین سلامتی آینده فرزندانشان جایگزین کنند.
وی افزود: صرف میان وعده های مفید مانند خشکبارها (توت خشك،انجير خشك،كشمش،برگه ها) حذف تنقلات مضر، صرف غذاهای آبدار، استفاده از نان های سبوس دار، مصرف غذاهاي آهن دار شامل گوشت ها ( به ويژه ماهي، گوسفند و مرغ) و سبزيجات (به ويژه تره و جعفري و اسفناج) و حبوبات( عدس ، لوبيا و نخود) از جمله راهکارهای داشتن یک الگو تغذیه ای مناسب به شمار می رود.

آیا شما فرزندان‌تان را چاق می‌کنید؟



خیرخواهی‌های شما می‌تواند به افزایش وزن کودکتان منجر شود.

چیپس و پفک و شکلات را در کابینت پنهان کرده اید تا فرزندانتان به آنها دسترسی نداشته باشند. دخترتان را در کلاس ژیمناستیک و پسرتان را در کلاس فوتبال ثبت نام کرده اید. اما هر دو آنان در حال چاق شدن هستند و شما نمی دانید چرا. ممکن است کودکانتان در خوردن شیرینی جات و خوراکی ها زیاده روی کنند اما وقت آن است که ببینید اعمال و رفتار شما بر افزایش وزن آنان چگونه تأثیر می گذارند. آیا شما دارای عادت های زیر هستید؟

نقش پدر و مادر در چاقی کودکان



خوردن میوه برای بیماران کلیوی مفید است

پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند افزودن میوه و سبزیجات به رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی به بهبود حال این بیماران کمک می‌کند.
به گزارش ایسنا، آلکالین درمانی روشی است که برای بهبود مبتلایان به بیماری مزمن کلیوی بکار گرفته می‌شود. در این آزمایش دکتر نیمریت گورایا از متخصصان دانشکده پزشکی تگزاس و دستیارانش با توجه به اینکه میوه‌ها و سبزی‌ها نیز منابع غنی از آلکالین هستند به بررسی تاثیر مصرف این خوردنی‌ها روی بیماران کلیوی پرداختند.
آنها پس از سه سال مطالعه روی 108 فرد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی متوجه شدند که مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها به اندازه مصرف داروی خوراکی در بهبود عملکرد کلیه‌ها در این بیماران موثر است.
دکتر گورایا در این باره تصریح کرد: خوردن یک عدد سیب در روز شما را از متخصص امراض کلیوی بی‌نیاز می‌کند.
جزئیات این مطالعه در نشست سالانه کلیه در انجمن نفرولوژی امریکا ارائه شد.

آلرژی به غذا و دارو می‌تواند کشنده باشد

خبرگزاری فارس: آلرژی به غذا و دارو می‌تواند کشنده باشد
 محققان پیشنهاد کرده‌اند که افراد مبتلا به آلرژی که بیشتر در معرض خطر هستند به طور مرتب به متخصص آلرژی مراجعه کنند تا از واکنشهای آلرژیک شدید که منجر به بستری شدن و حتی مرگ می‌شود، جلوگیری شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا،‌ تحقیقات جدید حاکی است: در صورتی که افراد مبتلا به آلرژی از اقدامات پیشگیری مناسب استفاده کنند، تعداد مراجعه آنها به پزشک و بستری شدن به دلیل آنافیلاکسی که یک شوک ناشی از آلرژی است، کاهش می‌یابد.
آنافیلاکسی یک پاسخ آلرژیک شدید به داروها و بسیاری از مواد آلرژیزای دیگر است که زندگی فرد را به خطر می‌اندازد و می‌تواند در نتیجه آلرژیهای غذایی و دارویی یا به دلیل گزیدگی یا نیش حشرات ایجاد شود.
محققان برای تحقیقات خود اطلاعات تقریباً 12هزار فرد را که بین سالهای 2002 تا 2008 به دلیل آنافیلاکسی به بخش اورژانس بیمارستان مراجعه کرده بودند یا حتی بستری شده بودند، بررسی کردند.
25 درصد از این بیماران به نوع شدید آنافیلاکسی مبتلا بودند.
طبق نتایج این تحقیقات که در اجلاس سالانه دانشکده آمریکایی آلرژی، آسم و ایمونولوژی (ACAAI) در کالیفرنیا ارائه شد اکثر این بیماران از اپینفرین استفاده نمی‌کردند و در سال قبل از ظهور علائم آنافیلاکسی به متخصص آلرژی هم مراجعه نکرده بودند.
ساندی کلارک، استادیار پزشکی اورژانس و سلامت عمومی در دانشکده پزشکی ویل کرنل در نیویورک گفت: مصرف اپینفرین برای کسانی که واکنش آنافیلاکسی دارند به منظور کنترل علائم مرگبار آن ضروری است.

غذايي كامل به نام تخم‌مرغ


 شايد شما هم شنيده باشيد كه تخم‌مرغ ماده غذايي مضري است، ولي جالب است بدانيد برخلاف گذشته كه تخم‌مرغ يك ماده غذايي نامناسب تلقي مي‌شد، امروزه محققان و متخصصان مي‌گويند اين ماده مغذي، ارزش غذايي زيادي دارد و براي سلامت بدن نيز بسيار مفيد است.
بعلاوه توصيه اكثر متخصصان اين است كه تخم‌مرغ را به طور كامل مصرف كنيد، چرا كه 90 درصد كلسيم و آهن آن در زرده و نصف پروتئين آن در سفيده است.
اگر تخم‌مرغ را مضر مي‌دانيد و آن را از برنامه غذايي خود حذف كرده‌ايد، دانستن نكاتي درباره اين ماده مغذي ممكن است نظر شما را عوض كند و مجددا آن را در برنامه غذايي بگنجانيد. تخم‌مرغ حتي در طب سنتي كاربرد و خواص درماني شگفت‌انگيز دارد.
منبعي سرشار از ويتامين و مواد معدني
متخصصان تغذيه همواره توصيه مي‌كنند، از موادي استفاده كنيد كه تمام مواد مغذي را در خود جا داده باشد. تخم‌مرغ حاوي مواد مغذي و ويتامين‌هايي است كه براي حفظ سلامت بدن ضروري است.
براي مثال، تخم‌مرغ ويتامين B2 دارد كه در فرآيند‌هاي آنزيمي شركت داشته و در سيكل‌هاي توليد انرژي بدن نقش دارد.
ويتامين B12 كه در اين ماده مغذي وجود دارد، در فرآيندهاي حياتي بدن دخيل است و در توليد گلبول‌هاي قرمز خون و سلامت سيستم عصبي نقش مهمي را ايفا مي‌كند.

رديابي خوراكي‌ها در بدن

 اغلب كودكان به خوردن ميوه و سبزيجات علاقه زيادي ندارند و هنگام خوردن غذا از خوردن كلم بروكلي يا هويج پخته شده‌اي كه در كنار غذاست طفره مي‌روند و اين در حالي است كه كمبود ويتامين‌ها و ريز مغذي‌هايي كه درميوه‌ها و سبزيجات مختلف وجود دارد، مي‌تواند تهديدي براي سلامت آنها باشد.
معمولا مادر‌ها به شيوه‌هاي مختلفي آنها را به خوردن ميوه و سبزيجات تشويق مي‌كنند. اما گاهي كودكان تظاهر مي‌كنند امروزميان وعده ميوه‌اي كه برايشان در نظر گرفته شده خورده‌اند.

اين ابزار ساده روشي علمي براي تائيد گفته‌هاي آنهاست. عملكرد اين ابزار بر اساس استفاده از امواج ليزر است.

آنچه مي‌خوريم در خون و پوست ردپايي از خود  بر جاي مي‌گذارد. از اين رو گفته مي‌شود پوست آينه‌اي تمام نما از بدن است كه هر آنچه در بدن وجود دارد به تصوير كشيده و نمايان مي‌سازد.

اين ابزار كه به عنوان يك نشانگر اختصاصي در باره وضع تغذيه افراد عمل مي‌كند، مي‌تواند اطلاعاتي را درباره رژيم غذايي افراد و مناسب يا نامناسب بودن آن به تصوير بكشد.

اگر تخمه دوست دارید، بخوانید

تخمه

یكی از روش‌های بسیار مفید برای حفظ سلامت بدن، مصرف دانه‌های طبیعی است.
 
سایت اینترنتی مدگورو در مقاله جدیدی نوشته است: مصرف دانه‌های خوراكی یكی از ضروریات رژیم غذایی انسان است و نباید آنها را از برنامه‌های تغذیه‌ای حذف كرد. دانه‌ها، منبع غنی از آنتی‌اكسیدان‌ها و ویتامین‌ها هستند كه مصرف انواع آنها برای سلامت بدن و ذهن حیاتی است.
تخمه آفتابگردان، دانه كتان، تخمه كدو و كنجد همگی خوراكی‌های طبیعی، خوشمزه و حاوی چربی‌های مفید اشباع نشده هستند.
تخمه‌های آفتابگردان غنی از ویتامین E هستند. این ویتامین می‌تواند به بهبود فعالیت دستگاه گردش خون كمك كند. همچنین تخمه آفتابگردان تاثیر آرام بخش روی مغز دارد، چون منبع غنی از تریپتوفان است كه موجب ایجاد آرامش می‌شود.