تغذيه با شير مادر از ابتلا به اسهال پيشگيري مي‌كند


40481.jpgيك متخصص كودكان در يزد گفت: تغذيه با شير مادر باعث پيشگيري از ابتلا به اسهال مي‌شود.
دكتر فرشيد فروزنيا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه يزد، گفت: بيماري اسهال در فصول گرم سال به خصوص تابستان از شيوع بيشتري برخوردار است و بيشتر از طريق آب و غذاي آلوده منتقل مي‌شود البته ممكن است در كل فصول سال ديده شود كه در فصل‌هاي سرد سال بيشتر از نوع عفونت‌هاي ويروسي هستند.

چشالو

http://www.montosogardens.com/longan_E_Wai_small.jpgنام علمی : Dimocarpus longan


چشالو میوهٔ گیاهی ، از تیرهٔ ناترکیان (Sanidaceae)و راستهٔ ناترک‌سانان است که شفت و دارای آرایشی خوشه‌ای است
هستهٔ سیاهرنگ آن را گوشته‌ای شفاف احاطه کرده که به آن نمایی چشم مانند داده است.
شکل این میوه کروی و به رنگ قهوه‌ای مایل به زرد یا قرمز و بومی هند و سریلانکاست.


فواید نارنج

فواید نارنج
پوست نارنج ، داخل نارنج دارای فواید بسیار زیادی می باشد ، آیا از این فواید اطلاعی دارید؟

امروزه قسمت‌های مختلف درخت نارنج مصارف فراوانی در پزشكی یا علم تغذیه دارد. به علاوه، استفاده از آن در زیبایی نیز جایگاه ویژه‌ای یافته است.
دكتر مهرانگیز توتونچی عضو گروه درد جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: در پوست نارنج انواع ویتامین‌های A ،B ،C و كاروتنوئید و پكتین و مواد دیگر وجود دارد و از پوست تازه آن اسانس نارنج به دست می‌آورند.

ترنج

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

 
ترنج (Citrus bergamia Risso) گیاهی از خانواده مرکبات است که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی و خوش و عطر و بو است. مزه میوه ترنج اندکی تلخ‌تر از گریپ‌فروت است ولی ترشی آن از لیمو کمتر است. گرچه خاستگاه این گونه روشن نیست ولی این گیاه در مناطق مدیترانه‌ای می‌روید و در کشورهای ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت می‌شود[۱]. از اسانس ترنج برای مزه دادن به انواع چای و شیرینی استفاده می‌شود. درخت ترنج تا اندازه‌ای به یخبندان حساس بوده و در مناطق با یخبندان و سرمای کم به خوبی می‌روید. ترنج را می‌توان با پیوند زدن و یا از طریق رویش دانه تکثیر کرد.

«ترگیل» سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند


«ترگیل» سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند










ترگیل به میوه گیاهی به نام لاتین منگوستین (Mangosteen) گفته می شود که گرد و کوچک است. گاه بنفش مایل به قرمز و بخش خوراکی آن نرم و سفیدرنگ است. گیاه این میوه استوایی سیستم دفاعی را تقویت می کند و در سراسر کشورهای گرمسیر قاره آسیا از جمله تایلند، برمه، ویتنام، هند، چین، اندونزی، کامبوج و فیلیپین می روید. در این مطلب از «Ask.com» به چند خاصیت این میوه اشاره می کنیم.
این میوه خاصیت طبیعی آنتی بیوتیک، ضدعفونی کننده، ضدویروسی، ضدمیکروبی، ضد التهابی و ضد حساسیت دارد.
پوست ترگیل، برای درمان اسهال، عفونت مثانه ای، کیست سوزاک و جوش های پوستی بسیار موثر است.
سلول هایی را که توسط رادیکال های آزاد آسیب می بینند درمان می کند و مانع وخیم تر شدن بیماری ها می شود.
حاوی ماده ای به نام Xanthones است که برای بیماری های قلبی، عروقی مفید است.
جوشیده تهیه شده از برگ و پوست درخت این میوه، اختلال ادراری را درمان می کند.
عصاره آن، برای درمان آسم و اگزما مفید است. تعدادی از خوانندگان عزیز خواسته بودند که بگوییم این گیاهان را از کجا تهیه کنند. تا جایی که ما می دانیم این گیاه در ایران وجود ندارد و قصد ما از بیان خواص چنین گیاهانی آشنایی با گونه های مختلف گیاهی است که در سرتاسر جهان یافت می شود. 

خواص آناناس

خواص آناناس

آناناس یک منبع عالی برای ماده معدنی منگنز می‌باشد، که ماده ای بسیار عالی برای تواید انرژی و مقابله در برابر آنتی اکسیدانها می‌باشد.
 
آناناس میوه نواحی گرمسیری محسوب می‌شود و مزه آن چیزی بین شیرین و ترش است. آناناس جسمی بیضی شکل است که در اطراف آن گلهایی جمع شده اند که این گلها هیچ میوه ای نمی‌دهند. آناناس از خانواده بروملیاسه می‌باشد که گیاهانی غالباً علفی و تقریباً درختچه مانند هستند. این خانواده حاوی یک ماده بسیار مهم برای سلامت به عنوان آنزیم بروملین می‌باشند.

کام کوات


کام کوات که آن را کین کان هم می نامند، میوۀ درختی همیشه سبز است که ارتفاع آن تقریبا به 10 فوت می رسد. درختان کام کوات اغلب بومی آسیا هستند و به ویژه در چین و اندونزی به وفور یافت می شوند. این درختان همچنین در ژاپن و ایالات گرم امریکا مثل فلوریدا و کالیفرنیا کاشته می شوند. اگرچه بسیاری از درختان کام کوات را به خاطر میوه های خوراکی و شیرین آن می خورند ولی به خاطر ظاهر زیبا، برگهای براق و شکوفه های سفید رنگ آن که در تابستان جوانه می زنند، عده ای تمایل به نگه داری آن در خانه دارند. علاوه بر این از شاخه های آن برای کارهای تزئینی نیز استفاده می شود. میوه های شیرین و آبداری داشته و بسته به این که در کجا کشت شده باشند، به شکل های گرد، بیضی و در رنگ های زرد و نارنجی یافت می شوند. اندازه ی این میوه یک تا یک و نیم اینچ است و از ماه دسامبر، یعنی اواسط آذر ماه تا ماه ژوییه یعنی اواخر خرداد ماه، در بازار یافت می شوند. شما می توانید این میوه را برای مدت دو هفته در ظرفی پلاستیکی و در یخچال نگه دارید. از این میوه می توان ژله، مربا و مارمالاد تهیه کرد و در سالاد و غذا هم از آن استفاده نمود.

منبع:http://negah.irib.ir/media/show_pic/6469

نسخه هاي شفا بخش پاپاءو (خربزه درختي)

نويسنده:حسين غفراني

(خربزه درختي)نسخه هاي شفا بخش پاپايااين ميوه گرمسيري بسيار مقوي است درون آن تو خالي و دانه هاي گرد سياه دارد.ازنظر شکل،رنگ تقريباً شبيه کدوي حلوايي است.پاپايا در بسياري از کشورهاي جهان افريقاي،امريکايي و بعضي کشورهاي آسيايي مثل هند،مالزي، سيلان و ...توليد مي شود.قسمت بيروني پوست خربزه درختي وقتي که رسيده باشد زرد يا نارنجي است و قسمت گوشتي آن نرم وشيرين است.فقط قسمت گوشتي آن آب گرفته مي شود و پوست و دانه ي آن دور ريخته مي گردد.پاپايا به جهت داشتن دو ماده فراوان مشهور است اين دو ماده پايين و آنزيمها هستند.پايين هضم کننده ي بسيار قوي پروتئين است.پاپايا وقتي رسيده باشد داراي مقدارزيادي شکرهاي طبيعي است که انرژي توليد مي کند.عصاره ي پاپايا خون سازي را تقويت مي کند،توانايي انعقاد خون را بالا مي برد.ملين بسيارخوبي است، اشتها را تحريک نموده و کليه ها،کبد،روده ها را شستشو مي دهد.جهت آب گيري خربزه هاي به رنگ طلايي تيره با نارنجي يا زرد که زياد نرم نشده باشد انتخاب شود.

منبع:خواص ميوه ها و گياهان در درمان بيماريها

خرمالو

Persimmon

خرمالو یک میوه خوشرنگ و زیبای پاییزی است .
خرمالو احتمالا بومی چین بوده وبعد وارد ژاپن شده و سپس به کشورهای دیگر نیز وارد شده.
خرمالو میوه ملی ژاپن است.
نام خرمالو ترکیبی است از دو واژه خرما و آلو.
از لحاظ طعم دو نوع گس و غیر گس دارد.
در جنگل های شمال ایران این میوه می روید.
چوب درخت خرمالو به نام آبنوس شناخته می شود که سنگین و محکم است.

خواص دارويي كيوي و مضرات آن

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this page

خواص دارويي كيوي و مضرات آن كيوي سرشار از ويتامينC مي باشد. مقدار پتاسيم آن از نظر وزني تا حدي كمتر از موز است. همچنين داراي ويتامين A‘E‘كلسيم‘آهن و اسيد فوليك مي باشد. يك عدد كيوي متوسط ۴۶ كالري انرژي دارد.

كيوي داراي مقادير زيادي آنزيم حل كننده پتاسيم به نام پاپايين است كه از نظر تجاري براي نرم كردن گوشت مفيد است اما احتمال دارد براي برخي افراد آلرژي زا باشد. بويژه افرادي كه به آناناس حساسيت دارند مستعد حساسيت به اين ميوه نيز هستند. اين آنزيم با پختن ميوه به سرعت از بين مي رود.

به اين ترتيب استفاده از كيوي خام در دسرهاي حاوي شير يا هر فراورده لبني ديگر نامناسب است زيرا اين آنزيم در عرض چند دقيقه در حاليكه بوي بسيار بدي توليد مي كند شروع به حل كردن پروتئين شير مي نمايد.