راهكارهاي درماني جهت رفع نفخ معده هنگام مصرف سبزيجات

برخی افراد نسبت به بعضی میوه ها و سبزیجات یا الیاف گیاهی دچار نفخ می شوند که بهتر است برای رفع این مشکل به توصیه های لازم در این رابطه توجه کنند.
دکتر امیر حسین فقیهی فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: برخی افراد با مصرف برخی میوه ها، بعضی سبزیجات و الیاف گیاهی دچار نفخ می شوند که می تواند این نفخ همراه با دفع گاز باشد.

وی تصریح کرد: میوه ها به دلیل داشتن فیبر، املاح و پر آب بودنشان در صورت مصرف آنها با پوست سبب نفخ می شوند به دلیل آنکه بیشتر فیبر آنها در پوستشان است.

آشنایی با خواص چای سبز


چینی‌های باستان از خواص مفید چای سبز به خوبی آگاه بوده و از آن برای موارد پزشکی به خصوص درمان سردرد و رفع افسردگی، استفاده‌های فراوانی ‌می‌کردند.

به گزارش سرويس علمي، پزشمي باشگاه خبرنگاران؛ از فواید بسیار چای سبز صحبت‌های زیادی می‌شود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می‌دانند.

چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می‌آیند و تفاوت آنها در طرز تهیه‌شان است.

*مروری بر خواص چای‌سبز

کلسترول جیست؟

كلسترول، نوعي چربي است كه در ساختمان كليه سلولهاي بدن بكار رفته است.
به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران؛ کلسترول ماده ای است از جنس چربی که در تمام سلول های بدن وجود دارد و در ساخت دیواره ی سلولی و برخی هورمون ها نقش مهمی را ایفا می کند. مولکول های چربی پس از جذب از روده در سیستم گردش خون توسط کلسترول حمل می شوند. قسمت اعظم کلسترول در داخل بدن و توسط کبد ساخته می شود و بقیه آن با مصرف غذاهای پر کلسترول و پر چرب وارد بدن می شود.

این‌ها را بخورید تا چربی‌هایتان راحت‌تر آب شود

3234.jpg
از چربی‌هایی که به پوستتان چسبیده خسته شده‌اید؟ با وجود این که نمی‌توان ادعا کرد با خوردن یک ماده‌ی غذایی مانکن می‌شوید اما باید بدانید مواد غذایی مفیدی نیز وجود دارند که کمک خواهند کرد شما راحت‌تر چربی‌هایتان را آب کنید.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت تبيان، برای آشنایی بیشتر با مواد غذایی چربی‌سوز با ما همراه شوید.
- شیر، ماست و پنیر کم چرب
مصرف کلسیم تأثیر زیادی روی سلامت بدن دارد. اگر کلسیم کافی از طریق مواد غذایی دریافت نکنید هر کاری هم بکنید برای لاغر شدن دچار مشکل خواهید شد.

گوجه فرنگي ضدآفتاب طبيعي و اكسير جواني


Tomatoes(1).jpg
متخصصان انگليسي در يك مطالعه جديد دريافته‌اند كه گوجه فرنگي مي‌تواند پوست را جوان نگه دارد و همچنين از اين بافت حياتي در برابر آفتاب سوختگي محفاظت كند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان دانشگاه نيوكسل با انجام يكسري آزمايشات جديد متوجه شدند كه خوردن محصولات گوجه فرنگي براي حفاظت از پوست در برابر آفتاب سوختگي و نيز پيشگيري از پيري پوست ناشي از تماس با نور خورشيد، مفيد است.

كمبودویتامینDدرکودکان باعث كاهش رشدمي‌شود/تغذیه مناسب وتمرینات خاص ورزشی درافزايش قدموثرند


54-20.jpg
کارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف منابع غذایی ویتامین D برای کودکان ضروری است.
سمیه صمدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مازندران، اظهارداشت: عامل ژنتیک و محیط در تعیین قد دارای اهمیت بسزایی است.
وی با بیان اینکه رشد قد از زمان تولد تا پایان دوران بلوغ ادامه می‌یابد، گفت: در طول این مدت می توان با رژیم غذایی مناسب و تمرینات خاص ورزشی میزان رشد را افزایش داد.

هفت كاربرد مفيد روغن زيتون


olive-oil1.jpg
چربي اصلي كه در تمام انواع روغن زيتون يافت مي‌شود اسيدهاي چرب تك زنجيره‌اي اشباع نشده يا MuFAs هستند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، MuFAs‌ در واقع به عنوان چربي سالم و مفيد در رژيم غذاي در نظر گرفته مي‌شوند. به اين ترتيب اگر رژيم غذايي شما بيشتر حاوي چربي‌هاي اشباع نشده چه از نوع تك زنجيره‌اي (MuFAs) و چه از نوع چند زنجيره‌اي (PUFAs) باشد، مزاياي بيشتري را به بدن شما مي‌رساند.
روغن زيتون يكي از منابع اصلي چربي‌هاي اشباع نشده (MUFA)‌است و بويژه اگر به صورت ارگانيك مصرف شود براي بدن مزايا و خواص فراواني دارد. اين روغن باعث طول عمر و كاهش خطر ابتلا به بيماريها مي‌شود.

مصرف ميوه و سبزيجات موجب سم زدايي مثانه مي‌شود


masane.jpg
افزايش خطر ابتلا به سرطان مثانه بدنبال عفونت‌هاي ادراري
يك متخصص كليه و مجاري ادراري گفت: مبتلايان به عفونت‌هاي مزمن ادراري درمان نشده بيش از ساير افراد مستعد ابتلا به سرطان مثانه هستند، بنابراين پس از بروز اولين عفونت ادراري بايد پيگيري‌هاي لازم انجام شود تا پزشك از عدم احتمال وجود عفونت ادراري مزمن مطمئن شود.
دكتر سيمين وحيدي در گفت وگو با خبرنگار ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران، با اشاره به اينكه تومورهاي مثانه 7 درصد کل سرطان‌ها را تشكيل مي‌دهند، گفت: سرطان مثانه نهمين سرطان شايع در جهان است و حدود 5 در صد مرگ و ميرهاي ناشي از سرطان را به خود اختصاص مي دهد. زنگ خطر این نوع سرطان، خون ادراري بدون درد است.

با مصرف توت با بروز سرطان مقابله کنید



یکی از فواید مهم توت  وجود آنتی اکسیدان های موجود در آن است که می تواند در پیشگیری از بروز انواع سرطان ها نقش موثری ایفا کند.
به گزارش وب دا، یک کارشناس تغذیه در یزد ضمن بیان این مطلب گفت: توت جزء گروه ميوه جات محسوب مي شود و هر صد گرم آن تقريبا 110 كيلو كالري انرژي دارد و همچنين حاوي مواد معدني از قبيل آهن، منيزيوم و ويتامين c  است.
يوسف نقيايي در ادامه اظهار كرد: قند موجود در میوه توت فروکتوز است که منجر به افزایش فوری قند خون نمی گردد اما افراد دیابتی باید مقدار متعادل آن را رعایت کنند چرا که مصرف زیاد آن می تواند در نهایت منجر به افزایش قند خون شده كه برای این بيماران خطرناک است.
وی خاطرنشان کرد: مقدار قند موجود در توت خشک شده از توت تازه به مراتب بیشتر است و با این شرط که در مصرف آن تعادل رعایت شود می تواند جانشین مناسبی برای قند و شکر باشد.
این کارشناس تغذیه گفت: یکی از فواید مهم این میوه وجود آنتی اکسیدان های موجود در آن است که می تواند در پیشگیری از بروز انواع سرطان ها نقش موثری ایفا کند.
وی گفت: یکی از فواید مهم این میوه وجود آنتی اکسیدان های موجود در آن است که می تواند در پیشگیری از بروز انواع سرطان ها نقش موثری ایفا کند.

مصرف زياد نمک بيماريهای قلبی و عروقی را يک و نيم برابر افزايش می دهد

يك جراح و فوق تخصص بيماری های قلبی و عروقی گفت: با مصرف زياد نمک بيماريهای قلبی و عروقی يک و نيم برابر افزايش می يابد.

دکتر عنايت الله کريميان در گفت وگو با خبرنگار وب دا در زنجان، با بيان اين مطلب اظهار داشت: ميزان مصرف نمک به افراد سالم سه گرم در روز توصيه ميشود که مقدار بالای آن می تواند منجر به بروز فشارخون شود.
وی به افزايش فشار غلظت خون در بدن افرد با مصرف زياد نمک اشاره کرد و افزود: ميزان نمک مصرف شده در طول روز بر فشار سيستم گردش خون تاثير می گذارد.
دکتر کريميان تصريح كرد: مصرف بالای نمک در کوتاه مدت بر فشار گردش خون و در دراز مدت زمينه ساز بيماری های قلبی و عروقی در افراد است.
به گفته وی مصرف بيش از حد نمک علاوه بر تاثير گذاری در روند فشار خون،زمينه آسيب رسانی به سيستم عروق بدن و تصلب شراين را در فرد فراهم می کند.
اين فوق تخصص بيماری های قلبی و عروقی خاطر نشان کرد: با محدود کردن مصرف نمک در برنامه غذايی می توان به کاهش بروز فشار خون و بيماری های قلبی و عروقی دست يافت.