کافئین به درمان «پارکینسون» کمک می‌کند



خبرگزاری فارس: محققان کانادایی در تحقیقات جدید خود پی بردند کافئین به درمان بیماری پارکینسون کمک می‌کند.
خبرگزاری فارس: کافئین به درمان «پارکینسون» کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا، محققان کانادایی در تازه‌ترین تحقیقات دریافتند: کافئین می‌تواند در درمان علائم بیماری هم موثر باشد و این در حالی است که پیشتر گفته شده بود که این ماده خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد.

ميوه بخوريد اما به اندازه


جام جم آنلاين: يادش به خير روزهايي كه مادربزرگ سفره ناهار را پهن مي‌كرد و كنار بشقاب‌ها و ديس برنج، يك كاسه انگور خوش‌آب و رنگ و يك ظرف بزرگ پر از تكه‌هاي خربزه مي‌گذاشت؛ آن روزها معمولا قبل از اين‌كه ظرف‌هاي خورش و ديس برنج از راه برسد، نيمي از خربزه‌هاي داخل ظرف تمام شده و بقيه آن هم تا پايان غذا تمام مي‌شد.
براي همين هميشه يك كاسه خربزه ديگر هم داخل يخچال بود تا بعد از غذا سر سفره بياورند. حالا اين عادت كم‌كم رنگ باخته و جاي خودش را به خوراكي‌هاي ديگري مانند بستني و شيريني داده است؛ شيريني‌هاي رنگارنگ يا بستني‌هاي جورواجور آمد‌ و ظرف‌هاي ميوه كنار رفت.
نكته جالب اينجاست كه برخي هم ادعا مي‌كنند مصرف ميوه بلافاصله پس از صرف غذا مضر است و مي‌تواند موجب بروز مشكلاتي براي سلامت افراد شود.

شير مادر قاتل اچ.آي.وي


جام جم آنلاين: بتازگي شير مادر را به عنوان مبارزي براي اچ.آي.وي شناخته‌اند. اچ.آي.وي ويروسي است كه از طريق خون و فرآورده‌هاي آن منتقل مي‌شود و از طريق تضعيف سيستم ايمني بدن كه سدي قوي مقابل عوامل بيروني است، باعث مرگ انسان حتي بر اثر عفونت‌هاي جزئي مثل سرماخوردگي مي‌شود.
راه‌هاي درمان مناسبي هنوز براي اين بيماري مهلك شناخته نشده و دانشمندان تنها به پيشگيري از انتقال اين بيماري توصيه مي‌كنند.
بتازگي محققان به وجود يك تركيب ناشناخته در شير مادر پي برده‌اند كه قادر است به تنهايي عوامل اچ.آي.وي و سلول‌هاي آلوده به اين ويروس را از بين ببرد.
شواهد اين ادعا در موش‌هايي كه سيستم ايمني مشابه انسان‌ها دارند مشاهده شده و هم‌اكنون دانشمندان اميدوارند بتوانند تاثيرات انساني آن را نيز با اطمينان ثابت كنند.
حدود 15 درصد از كودكاني كه از مادراني حامل ويروس اچ.آي.وي زاده مي‌شوند، بلافاصله پس از تولد به اين ويروس مرگبار مبتلا هستند.

دو خوراکی خوشمزه علیه پوکی استخوان


دو خوراکی خوشمزه علیه پوکی استخوان
زنان و مردان بزرگسال نسبت به پوکی استخوان یا نازک شدن و از دست دادن توده استخوانی آسیب پذیرند.

پوکی استخوان به جهت کاهش جذب کلسیم توسط بدن صورت می‌گیرد. تحقیقات می‌گوید با خوردن کلم بروکلی و ماست می‌توان به روند تشکیل استخوان سرعت بخشیده و از بروز این بیماری پیشگیری کرد.
بروکلی دارای ویتامین C، K و نیز سرشار از پتاسیم و کلسیم بوده و مانند شیر و پنیر از مواد غذایی استخوان ساز هستند.

افزایش میزان کلسترول در تعطیلات


افزایش میزان کلسترول در تعطیلات
باید حواستان به کلسترول تان و در نتیجه به تغذیه تان باشد. موضوعی که رعایت آن در تعطیلات چندان میسر نیست، خصوصاٌ اگر قصد سفر به کشورهای خارجی را داشته باشید...

 راه حل های مناسب کدامند؟
یادآوری
به خوبی این موضوع را می‌دانید. باید تا جایی که برای تان ممکن است از خوردن خوراکی ها و فرآورده های صنعتی که حاوی چربی های اشباع هستند، خودداری کنید، خوراکی هایی مانند: کره، خامه، پنیرهای تخمیر شده، گوشت های قرمز چرب، نان های شیرینی و پیراشکی ها، شیرینی جات و... . ضمناً باید مصرف تخم مرغ تان را هم کم کنید.

تخم بلدرچین منبعی سرشار از ویتامین


سلامت نیوز:تخم بلدرچین از لحاظ وزنی یک پنجم وزن تخم مرغ را دارد، ولی نسبت به آن 5 برابر فسفر، 7برابر آهن، 6برابر ویتامینB12و 15 برابر ویتامینB2دارد.
به گزارش سلامت نیوز، این ماده غذایی سرشار از امگا3 برای تقویت هوش و حافظه می باشد و نسبت به تخم مرغ، کلسترول بسیار کمتری دارد.

مزایای استفاده از تخم بلدرچین:
1-    تخم بلدرچین سر شار از ویتامین ها ، مواد معدنی و مقادیری از پروتئین همراه با لیپید می باشد، بنابراین باعث ایجاد متابولیسم بهینه در سلول های بدن می شود.

بدون زحمت لاغر شوید!


با برملا شدن این اسرار شما می‌توانید با افزودن چند ماده غذایی خوشمزه به رژیم‌غذایی روزانه‌تان بدون زحمت چند كیلو وزن كم كنید.

1. اشك بریزید و وزن كم كنید:

ترب

اسرار: شاید با خوردن آن از شدت تندی، اشك از چشمان‌تان سرازیر شود اما این ماده‌غذایی تند مزه كه انواع و اقسام متعددی از آن در بازار وجود دارد، می‌تواند مشكل چربی‌های داخل سلولی را حل كند. تحقیقات دانشمندان دانماركی نشان داده، ترب از گرسنگی زودهنگام شما در طول روز نیز جلوگیری می‌كند.

خواص میوه ها را از رنگشان بشناسید


وقتى صحبت از ارزش غذایى رنگ‌ها مى شود، باید گفت هیچ رنگى بر رنگ هاى دیگر برترى ندارد؛ براى این كار به طیف كاملى از رنگ‌ها احتیاج داریم تا ببینیم هر رنگ چه فوایدى دارد. در ادامه خواص رنگ‌های میوه‌ها و سبزیجات را بیان می‌كنیم:

سبز:غذاهاى سبز رنگ حاوى مواد شیمیایى ضد سرطان هستند مثل انواع ایزوتیوسیانیت‌ها. در عین حال آنها حاوى لوتئین و زیزانتین هستند كه این دو آنتى اكسیدان خطر از بین رفتن شبكیه را كه یكى از علل اصلى نابینایى است، كاهش مى‌دهند.

مهمترین اشتباهات رژیمهای لاغری/ گرسنگی منجر به کاهش وزن نمی شود

محققان فهرستی از رایجترین اشتباهات را در رژیم های لاغری تهیه و اعلام کردند که برای موفقیت در برنامه کاهش وزن نباید توسط برخی اشتباهات از مسیر کاهش وزن منحرف شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، اولین و رایجترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن خود مرتکب می شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.
بدترین روش برای شروع رژیم غذایی کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می باشد. کاهش مایعات به میزان مایعات دریافتی بستگی ندارد بلکه مستقیماً به توانایی بدن در نگهداری مایعات ارتباط دارد.
 
در این برنامه ها چربی بدن کاهش نمی یابد بلکه در واقع تنها پروتئین از دست می رود که برای کلیه ها بسیار خطرناک است. هنگامی که این نوع رژیمها موقتا قطع شوند فرد مجدداً با افزایش وزن به صورت چربی مواجه می شود و اغلب میبینیم که فرد حتی چاقتر از زمان قبل از رژیم شده است.

روغن زیتون قند خون را تنظیم می كند


متخصص تغذیه گفت : نتایج مطالعات نشان می دهد كه روغن زیتون قند خون را تنظیم می كند و افرادی كه در رژیم غذایی خود از روغن زیتون طبیعی به جای سایر روغن ها استفاده می كنند ٬ كمتر به دیابت مبتلا می شوند.

1391/05/15 - 11:22
دكتر 'محمد صادق كرمانی ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود :در حال حاضر روغن زیتون ازجمله روغن هایی است كه در رژیم های غذایی افراد دیابتی تجویز می شود و این در حالی است كه تاثیر روغن زیتون در جلوگیری از سرطان نیز ثابت شده است .