اثبات اثرات درمانی گیاه زعفران مندرج در کتاب قانون بوعلی سینا


محققان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مقاله ای اثرات درمانی ادعا شده گیاه زعفران در کتاب قانون بوعلی سینا را توضیح و به اثابت رسانده اند.
 به گزارش وب دا، برای نگارش این مقاله که توسط دکتر حسین حسین زاده استاد دانشکده دارو سازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همکارش دکتر مرجان نصیری اصل تهیه و در مجله معتبر fhytotherapy Research از مجموعه مجلات Wiley به چاپ رسیده است از کتاب دوم قانون بوعلی سینا (مجموعه 5 جلدی ) و بیش از 80 مقاله و کتاب استفاده شده است .
در بخشی از این مقاله آمده است: زعفران که در واقع قسمت کلاله این گیاه می باشد دارای مواد کارتنوئیدی (کروسین ، کروستین ،a-کارتنولیکوپن )منوترژنالدئید(پیکروکروسین و سافرانال )، فلاونوئید و مواد دیگر می باشد.

کاهش وزن و ورزش بهترین روش درمانی کبد چرب است

 فوق تخصص گوارش و کبد:

یک فوق تخصص گوارش و کبد کاهش وزن و ورزش را بهترین روش درمانی کبد چرب دانست و افزود: مصرف یک رژیم غذایی سالم و متعادل می‌تواند به کاهش خطر بروز چربی کبدی کمک کند.
دکتر محسن آخوندی در گفت و گو با خبرنگار وب دا، با بیان این که بیماری کبد چرب از 60 سال پیش مورد توجه قرار گرفته است، اظهارداشت:  از سال 1980 کبد چرب همراه با التهاب به نام استاتوهپاتیت تعریف شده است.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش چاقی در جوامع انتظار می رود کبد چرب به همراه التهاب در ایران و دنیا افزایش یابد به طوری که بر اساس آمار موجود در امریکا و اروپا بین 20-14 درصد افراد به کبد چرب مبتلا هستند.

آب‌ چشمه‌ و دریاچه‌ها را ننوشيد

 توصیه هاي بهداشتی هنگام سفر؛
 
در صورت استفاده از غذا در رستوران‌هاي بين راه، غذا را به صورت كاملاً داغ يا كاملاً سرد مصرف كرده و از مصرف سالاد اولويه به عنوان غذاي مسافرتي اكيداً خودداري كنيد.
ناهید برخورداری کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت يزد در گفت و گو با خبرنگار  وب دا، اظهارداشت: تا حد امكان غذا را شخصاً آماده و از مصرف مواد غذايي در رستوران و غذاخوري‌هاي نامطمئن و يا خريد مواد غذايي از دستفروشان خودداري كنید.
وی ادامه داد: هنگام سفر، بهترين غذايي كه مي‌توان همراه داشت، غذاهاي خشك و يا انواع كنسرو است. همچنین در مسافرت بهتر است قاشق، چنگال، كارد و ليوان شخصي خود را همراه داشته باشيم. ضمناً همراه داشتن دستمال كاغذي مرطوب با مواد ضد عفوني كننده براي تميزكردن قاشق و چنگال توصيه مي‌شود.

پوست خوب غذای خوب می خواهد

پوست خوب غذای خوب می خواهدهمه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته باشند، برای همین هم شیوه های مختلفی را امتحان می كنند تا به این هدف برسند، از روش های مختلف تزریق و جراحی گرفته تا استفاده از كرم ها و ماسك های مخصوص پوست.
در این میان، گروهی هم بر این باورند كه با مصرف مواد غذایی خاصی می توان سلامت پوست را حفظ كرد و شفافیت و شادابی بیشتری به آن بخشید. خیلی ها هم ترجیح می دهند میوه ها و سبزیجات را به صورت موضعی روی پوست شان بگذارند تا سلامت و لطافت آن افزایش یابد. اما آیا واقعاً مصرف مواد غذایی با سلامت پوست و مو در ارتباط است؟

10 فایدۀ چای سبز را بشناسید


بسیاری از ویتامین‌ها در چای سبز وجود دارند، مثل: C، P، B1، B2، PP و کاروتن . ویتامین C در چای سبز پس از دم کردن نیز باقی می‌ماند.
1. چای سبز موجب بهبود عملکرد تمام اعضای بدن می‌شود و به جلوگیری از ابتلا به روماتیسم و هپاتیت کمک می‌کند، همچنین موجب تنظیم ضربان قلب می‌شود.
2. دانشمندان معتقدند که کاتچین موجود در چای سبز پوست را جوان تر می‌کند.
3. چای سبز به کاهش وزن کمک می‌کند و چربی‌های ذخیرۀ بدن را کاهش می‌دهد و از بروز بیماری‌های متابولیک و رسوب چربی‌های مضر بر دیوارۀ رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند و میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
4. چای سبز باکتری‌های مضر روده را از بین می‌برد.

محققان چگونگی افزایش خطر سرطان در الکلی‌ها را دریافتند


ارسال به دوستان

خبرگزاری فارس: محققان سرنخهای جدیدی را برای اینکه چطور الکل خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد،کشف کردند.
خبرگزاری فارس: محققان چگونگی افزایش خطر سرطان در الکلی‌ها را دریافتند

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا، محققان گفتند: زمانی که بدن الکل را متابولیسم - یا تجزیه- می‌کند، ماده‌ای به نام استالدئید تشکیل می‌شود که می‌تواندبه DNA آسیب برساند.

داروهاي گياهي هم عوارض دارد


جام جم آنلاين: برخلاف باور بسياري از مردم، گياهان دارويي، طب مكمل و سنتي نيز مي‌تواند در شرايطي كه درست استفاده نشود، داراي عوارض جانبي باشد.

درست است كه سازمان جهاني بهداشت طب فراگير، يعني استفاده از طب مكمل را در كنار طب رايج توصيه مي‌كند و همواره از سياستگذاران سلامت كشورها مي‌خواهد رشته‌هاي مختلف طب مكمل را به مردم عرضه كنند، اما نكته بسيار مهم، استفاده بجا، صحيح و علمي از اين نوع درمان است. در ستون امروز اشاره‌اي به عوارض جانبي احتمالي رشته‌هاي مهم طب مكمل خواهيم داشت.
طب سوزني روش درماني بي‌خطر و بسيار كم‌عارضه است، ولي اين به شرطي است كه توسط متخصصي كارآزموده و در شرايط استاندارد انجام شود.

در باره مصرف ويتامين و املاح


جام جم آنلاين: متخصصان تغذيه مي‌گويند خوردني‌ها و نوشيدني‌هاي روزانه خود را با آگاهي و دقت بيشتري انتخاب كنيد تا بدانيد چقدر و از چه منابعي مي‌توانيد به ويتامين‌ها و املاح ضروري بدن دسترسي يابيد. برخي از آنها را گرد آورده‌ايم تا كمكي اندك به افزايش اطلاعتان در اين زمينه باشد.
ويتامين A: براي تقويت بنيه دفاعي، بينايي، سلامت پوست، رشد دندان‌ها و كيفيت استخوان‌ها ضروري است. نياز روزانه: 0.8 تا 1.1 ميلي‌گرم. منابع: ميوه‌ها و سبزيجات نارنجي و زرد رنگ، لبنيات، زرده تخم مرغ، ماهي، جگر، سبزي‌هاي داراي برگ پهن و سبز تيره
ويتامين B1: بيشترين كاربرد آن كمك به متابوليسم و سوخت و ساز است. بخصوص در كاركرد بهينه دستگاه عصبي نقشي مفيد دارد. نياز روزانه: يك تا 1.3 ميلي‌گرم. منابع: انواع گوشت، غلات سبوسدار، لوبيا و...

اين جويدني زيان‌آور


جام جم آنلاين: ما پر از تصورات اشتباهيم. مثلا برخي گمان مي‌كنند خوردن آدامس نه تنها ضرر ندارد، بلكه سبب هضم بهتر غذا هم مي‌شود. برخي پا را فراتر گذاشته، وقت و بي‌وقت آدامسي در دهانشان مي‌گذارند و شروع مي‌كنند به جويدن و باد كردن.
دسته‌اي هم با رديف كردن برخي فوايد ديگر از قبيل تقويت ماهيچه‌هاي فك و دهان، تحريك بخش جلويي مغز براي پردازش بهتر اطلاعات، احساس آرامش در مواجهه با شرايط ناراحت‌كننده و... مضرات گسترده چون افزايش پلاك دندان، رشد باكتري‌هاي مستعد ايجاد عفونت در بدن، فشار مضاعف بر غضروف‌هاي دهان و مفاصل آرواره و ايجاد سردردهاي مزمن، تحريك دستگاه گوارش ، اختلال در هضم، تشديد سندرم روده و نفخ و تورم آن در پي وارد شدن هواي اضافي حاصل از جويدن به مجاري گوارشي، افزايش بي‌خوابي، ايجاد سرطان زبان در برخي آدامس‌هاي طعم‌دار چون دارچيني، تشديد بيماري‌هاي قلبي، ابتلا به تپش قلب و... را ناديده مي‌گيرند و از لطماتي غفلت مي‌كنند كه با عادت به جويدن آدامس به سلامت خود مي‌زنند.
بگذاريد يك نگاه كلي به منشا آدامس، محتوياتش و عمل جويدن بيندازيم.

ترفند های عجیب و غریب برای کاهش وزن


ترفند های عجیب و غریب برای کاهش وزن
شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر کاری زده باشید و متاسفانه از هیچکدام از روشهای رایج نتیجه مطلوب را دریافت نکرده باشید.
 در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با روشهای عجیب برای کاهش وزن آشنا کنیم.
1- موز، سیب و یا نعناع را بو کنید
نتایج یک تحقیق که بر روی ۳۰۰۰ نفر در شیکاگو انجام شد، نشان داد افرادی که غذا ها را بیشتر بو می کنند، کمتر گرسنه می شوند. در واقع محققین معتقدند که بویدن غذاها مغز شما را گول می زند که شما در حال خوردن آن ماده غذایی هستید.