محققان انگلیسی دریافتند
محققان انگلیسی در تازهترین تحقیقات خود دریافتند که اضافه کردن اندکی آبمیوه به شکلات میتواند میزان چربی آن را تا نصف کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس؛ محققان دانشگاه وارویک درتحقیقات خود مقدار کره کاکائو و چربی شیر مورد استفاده در صنعت ورقه های شکلات را کاهش داده و قطرات کوچکی از آب میوه را به میزان 30 میکرون برای هر قطره را جایگزین آن کردند.
محققان آب پرتقال و توت را با شیر و شکلات سیاه و شکلات سفید با استفاده از فناوری pickering emulsion مخلوط کردند که در جریان آن عطر و طعم شکلات که ترکیبات چربی به آن می بخشد،حفظ شد زیرا این فناوری شیمیایی به محافظت از ماده ای که به شکلات قوام می دهد و آن را قابل آب شدن در دهان می کند، کمک میکند.
برپایه این گزارش؛ محصول نهایی از عطر و طعم میوه برخوردار خواهد بود اما می توان از آب یا مقادیری ویتامین C برای محافظت از عطر و طعم اصلی آن بهره گرفت.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر