ظروف
پخت شیشهای یا اصطلاحاً پیرکس، حرارت بالا را تحمل میکنند و در صورتی که
این ظروف رنگ نشده باشند، میتوان گفت سالمترین نوع ظروف برای پخت غذا
هستند.
به
گزارش وب دا، کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم
پزشکی یزد با بیان این که ظروف شیشهای یا پیرکس حداقل واکنش را با مواد
غذایی داشته و جزء بهترین ظروف پخته غذا هستند در خصوص استفاده از ظروف
شیشهای یا پیرکس بری طبخ غذا عنوان کرد: ظروف پخت شیشهای یا اصطلاحاً
پیرکس، حرارت بالا را تحمل میکنند و در صورتی که این ظروف رنگ نشده باشند،
میتوان گفت سالمترین نوع ظروف برای پخت غذا هستند.
ناهید
برخورداری ادامه داد: اگر به این ظروف ضربههای محکم وارد نشود و دچار شوک
دمایی نشوند، مقاوم هستند و از همه مهمتر بازیافت میشوند.
این
کارشناس توصیه کرد: افرادی هنگام استفاده از این ظروف مراقب باشند غذا
داخل آنها ته نگیرد و نچسبد چراکه مواد اسیدی یا بازی، روی آنها تاثیری
نمیگذارد و در اثر حرارت نیز یونی وارد غذا نمیشود، ظروف شیشهای و
پیرکس، جزو ظروف مناسب برای پخت غذا هستند.
وی
با بیان این که گاها افراد از ظروف سنگی نیز برای پخت غذا استفاده می
کنند، متذکرشد: ظروف سنگی جزو ظروف مناسب برای پخت غذا محسوب میشوند، هر
چند این ظروف در حال حاضر چندان مورد استفاده قرار نمیگیرند، این ظروف از
نظر بهداشتی سالم هستند و تغییر در غذا ایجاد نمیکنند./
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر