مصرف ماهي افسردگي پس از زايمان را كاهش مي‌دهد

  سطوح پايين مقادير امگا 3 مي‌تواند علتي براي بروز افسردگي پس از زايمان در زنان باشد.   
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه روان‌پزشكي كانادا، نتايج يك تحقيق توسط محققان دانشگاه مونترال نشان دادن ميان بارداري، مصرف روغن امگا 3 و واكنش‌هاي شيميايي كه سروتين را براي تنظيم خلق و خو در مغز منتشر مي‌كنند، ارتباط مستقيمي نهفته است.
براساس اين گزارش محققان افزودند: از آنجا كه امگا 3 از مادر به جنين او منتقل مي‌شود و سپس از تغذيه با شير مادر به نوزاد انتقال مي‌يابد، سطوح آن در دوران بارداري كاهش يافته و اين كاهش حداقل به مدت 6 هفته پس از تولد نيز تداوم دارد و علاوه بر اين، شرايط خاص بيولوژيكي در برخي از زنان باردار نشان داده است كه بسياري از آنها مقادير كافي امگا 3 را دريافت نمي‌كنند و متعاقباً بيشتر از بقيه در معرض خطر ابتلا به افسردگي پس از زايمان قرار مي‌گيرند.
نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است زنان در طول سال‌هاي باروري و زايمان در معرض بالاترين خطر ابتلا به افسردگي هستند و تولد يك كودك ممكن است باعث ايجاد افسردگي در زنان آسيب‌پذير باشد كه اين بيماري ضمن كاهش سلامت مادر و كودك، مشكلاتي درخصوص رشد فرزند را نيز به همراه مي‌آورد.
به گفته محققان اين يافته‌ها نشان مي‌دهند كه استراتژي‌هاي غربالگري و شيوه‌هاي پيشگيري از خطرات مانند مصرف ماهي و غذاهاي غني از اسيدهاي چرب امگا 3 در دوران بارداري مفيد بوده و خطر بروز افسردگي پس از زايمان را كاهش مي‌دهند و البته تحقيقات بيشتري براي روشن شدن بهتر اين ارتباطات و شناسايي دلايل آن مورد نياز است. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر